Foto: Žan Osim
Svoja vrata je odprla nova restavracija Rivera, se bo v Mariboru predramilo nočno življenje?

Za Maribor se običajno govori, da z nočnim življenjem bistveno zaostaja za Ljubljano ter da so mladi v štajerski prestolnici sestradani kvalitetnega nočnega življenja. Bo situacija po odprtju novega lokala v centru mesta drugačna?

Na Tyrševi ulici 3, kjer je do nedavnega obratoval lokal Bro'Sis, se je včeraj odprla nova restavracija Rivera, ki pa je po besedah lastnikov več kot le restavracija.

»V naši restavraciji je vsak grižljaj doživetje, vsak večer pa nepozaben,« so napisali o sebi.

Foto: Žan Osim

Hrana, pijača, večerni program in nočno življenje

Poleg obširne ponudbe hrane in pijače, ki jo lahko vključno s cenami v drobovje pregledate na tej obarvani povezavi, 24-letni vodja restavracije in nekdanji nogometaš Vid Ovčar obljublja tudi pester večerni program in celo nočno dogajanje. Animacijski program bi tako naj bil na izjemno visokem nivoju.

Ob petkih in sobotah bodo gosti Rivere poleg večerje lahko od 21. ure naprej uživali tudi v, po besedah lastnikov, spektakularnem večernem programu. Prisotni bodo kabaret, nastopi DJ-jev, glasba v živo, plesalci in celo ognjeni šovi.

Vodja restavracije v njej pričakuje nastopajoče s celega sveta, zato je prepričan, da bo to popoln kraj za nepozabne večere.

Foto: Žan Osim

Komentarji (8)

44 (ni preverjeno)

veliko uspeha in srecno

Brilliance (ni preverjeno)

Ha ha....., v strnjenem spalnem naselju...., obilo uspeha želim, pa izkoristite dokler traja. Mariborski pajac nebo dovolil, da je nek lokal uspešnejši kot pa so njegovi....

Politk (ni preverjeno)

Kakšni čobani,onemu dj šmrkavcu ni noben povedal ,če nisi služil voj.roka si ne zasluži nosit maskirno srajco?

Renegader (ni preverjeno)

Kosovo članica Sveta Evrope (SE)?
Insajder.com
"Tudi slovenski politiki, delegati v PS Sveta Evrope so v celoti podprli ta kratkovidni predlog, da entiteta, ki ni država in svojo manjšino preganja in ne izpolnjuje podpisanih dogovorov - dobi članstvo... V Sloveniji pa intelektualce in druge odličnike, ki so se nekoč zbirali v Cankarjevem domu in protestirali zaradi kršenja pravic Albancev na Kosovu današnje, še veliko hujše trpljenje Srbov na Kosovu prav nič ne moti."
"V Sloveniji pa intelektualce in druge odličnike, ki so se nekoč zbirali v Cankarjevem domu in protestirali zaradi kršenja pravic Albancev na Kosovu današnje, še veliko hujše trpljenje Srbov na Kosovu prav nič ne moti."

mBot (ni preverjeno)

Sosedje se že veselijo celonočnega kruljenja.
tE pA Se nAj PreSeliJO Če JiH MotI

pohorskisvizec

Vso srečo na posl.poti.

Nigdje nemam mira (ni preverjeno)

Pozdrav -sam bivsi srbski cetnik-zivim v maribor slovenij -jako me boli ko vodim ovo vojnicko odeli -dj-takve su imali hos kad su nas izterali bila je oluja-pamtim jos jako me boli sada...jugoslavije nema vise jako me boli.

Düplek (ni preverjeno)

Jebote cetnik. Takve je Tito ,….

Starejše novice