Foto: Univerzitetni klinični center Maribor
V mariborskem univerzitetnem kliničnem centru so uradno odprli prenovljene prostore travmatoloških ambulant. Osveženi prostori, opremljeni s sodobno medicinsko opremo, predstavljajo pomemben korak naprej v celoviti oskrbi travmatoloških pacientov.

S svečanim prerezom traku v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor uradno odprli sodobno opremljene prostore za obravnavo travmatoloških pacientov.

Svečanega dogodka se je udeležil v. d. generalnega direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Maribor Vojko Flis, skupaj s strokovno direktorico Natašo Marčun Varda in organizacijskim vodjo Klinike za kirurgijo Igorjem Movrinom.

Prenovljene travmatološke ambulante najdete v pritličju stavbe Klinike za kirurgijo (stavba 1, vhod 1C). 

Podrobneje si lahko lokacijo ogledate na zemljevidu.

Ob otvoritvi so poudarili pomen pridobitve za celovito oskrbo pacientov, pri čemer je kakovostna in sodobna ambulanta ključnega pomena.

Novi prostori predstavljajo pomemben korak naprej v obravnavi travmatoloških pacientov, saj so opremljeni s sodobno medicinsko opremo.

S tem odprtjem Univerzitetni kliničlni center Maribor nadaljuje z nenehnimi izboljšavami in posodobitvami svojih prostorov ter storitev, kar pripomore k boljši kakovosti zdravstvene oskrbe v regiji.

Starejše novice