Vir: Facebook - Miss Slovenia for Miss World
Med finalistkami za Miss Slovenije 2023 tudi Štajerki Alida Tomanič in Ava Domina Zamuda.

Tudi to leto se v Sloveniji odvija tekmovanje za naziv Miss Slovenije 2023. 

Izbor za Miss Slovenije 2023

Gre za tekmovanje, ki, kot poudarjajo organizatorji, že dolgo ni več zgolj klasično lepotno tekmovanje, ampak je pravzaprav projekt, ki poleg lepote in mode v ospredje postavlja tudi podjetništvo in turizem ter predstavlja tako posameznike kot tudi celotno Slovenijo. 

»Projekt Miss Slovenije se je pred leti iz klasičnega lepotnega tekmovanja razvil v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom 'Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo'. V ospredje postavlja slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, slovensko kulturno in naravno dediščino ter tako Slovence spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči in sodelovanju, prav tako pa jih ozavešča o pomembnosti negovanja narodne zavesti,« so na spletni strani zapisali organizatorji tekmovanja Miss Slovenije 2023. 

Kandidatke, ki sodelujejo pri projektu, so tako deležne celega leta priprav ter številnih aktivnosti in izobraževanj, pri tem pa jim ob strani ves čas stojijo ekipa Miss Slovenije ter izbrani poslovni partnerji projekta.

»Skupaj s poslovnimi partnerji jim nudimo znanje, enkratne izkušnje ter priložnosti na področjih podjetništva, marketinga, turizma, mode, javnega nastopanja in še marsikaj. Pomagamo jim pri osebnostnem in podjetniškem razvoju. Stremimo k dogodkom, ki kandidatkam ponudijo dodano vrednost, zato so zasnovani tako, da jim prinašajo priložnosti za karierni razvoj in nove informacije iz različnih segmentov s katerimi se projekt ukvarja,« so še dodali organizatorji.  

Med 14 finalistkami tudi dve Štajerki

Letos se je na izbor za Miss Slovenije 2023 skupno prijavilo 200 kandidatk, od tega 23 pa jih je bilo izbranih za polfinale in nadaljnje usposabljanje ter sodelovanje v projektu. 

Med njimi sta pristali tudi dve Štajerki - Ptujčanka Alida Tomanič in Račanka Ava Domina Zamuda, ki sta se nedavno uvrstili tudi v finale tekmovanja

Avgusta sta postala eni izmed 14 finalistk, ki se bodo že kmalu potegovale za naziv Miss Slovenije 2023.

Starejše novice