Spletna trgovina OVeNshop je pred poletjem dodobra osvežila svojo spletno podobo. Slogan nakupuj pametno dobro povzame izbiro, ki jo ponujajo, na njihovi spletni boste namreč našli skoraj vse, kar si lahko zamislite, in to po ugodnih cenah.

Po spletni strani se boste zlahka sprehajali in tudi hitro našli iskano, artikli so namreč smiselno razdeljeni v enajst kategorij, ki so pregledno zastavljene. Trgovina ponuja izdelke s svojega paradnega področja e-mobilnosti, našli pa boste tudi izdelke povezanih področij - zdravja, energetike, doma in okolja.

Zavihek OVeNtura vam bo postregel z možnostmi, ki jih ponuja najem e-koles, na katerih si lahko privoščite tudi slasten piknik v dvoje. Če vas bo izkušnja na e-kolesu zasvojila, pa med ponudbo najdete e-kolo za vsakogar. Z možnostjo izposoje hoverboarda ali e-skiroja pa pokrivajo e-mobilne možnosti za vsak okus. Za več informacij kliknite tukaj.

Dodana vrednost spletne strani je tudi simpatičen blog, ki obravnava teme, povezane s spletno trgovino in izdelki. Na njem boste našli tudi uporabne nasvete.

V trgovini je zdaj že več kot 450 izdelkov iz omenjenih področij, stran pa se splača obiskati že zato, ker uporabnike vedno znova presenetijo s kakim od posebnih popustov. Ugodnosti vam bo prinesla tudi njihova klubska kartica, ki je odličen popotnik spletnih nakupov. Pohitite in za več informacij kliknite tukaj, in ker poletje že trka na vrata, preverite še:

OVeN POLETNE SPLETNE UGODNOSTI

Za vroče cene tega poletja bo poskrbela OVeNshop spletna trgovina, da pa boste uživali v prijetnih temperaturah, pobrskajte po zavihku hlajenje, kjer vas čakajo klimatske naprave za vsak okus in žep po posebno ugodnih cenah.

• Do 38 odstotkov popusta na mala e-vozila!

Konec šolskega leta je pred vrati. Pripravite svojim šolarjem najprijetnejše presenečenje in jih nagradite s hoverboardom ali novim e-skirojem. Postanite član Oven kluba in izkoristite dodatno ugodnost. Z novo kartico zvestobe prejmete tudi igralno konzolo!

• Darilo za hiter klik!

Prvih 50 kupcev, ki opravi nakup nad vrednostjo 50 evrov, prejme priročno in očarljivo poletno DARILO Posebna akcija začne teči z 10. junijem 2019.

• AKCIJA – do 20-odstotni popust na vse klimatske naprave – v stanovanju naj vam bo prijetno hladno, v vročini uživajte na plaži. Ob nakupu klime boste v dar dobili še stekleničko EQUA ter žogo za na plažo in sončna očala! – preverite ponudbo.

• AKCIJA – do 200 evrov popusta na e-skiroje – preverite ponudbo.

• AKCIJA – do 38 odstotkov popusta na hoverboarde – preverite ponudbo.

• AKCIJA – 47-odstotni popust na zložljivo e-kolo – preverite ponudbo.

• AKCIJA – 10-odstotni popust na difuzor Venus – preverite ponudbo.

• Razmišljate o nakupu toplotne črpalke? Pohitite in izkoristite ekskluzivno ponudbo - ob nakupu visoko zmogljive toplotne prejmete zložljivo e-kolo po neverjetni ceni 5 evrov - preverite ponudbo.

• AKCIJA – do 60 odstotkov popusta na pametne ure – preverite ponudbo.

• AKCIJA – letos bodite na dopustu mobilni. Ker si zaslužite le najboljše, pri 7-dnevnem najemu e-vozil v dar dobite 3 dni najema gratis! Da si boste letošnje poletje zapomnili za vedno, vam podarijo še poletni paket za na plažo!– preverite ponudbo.

Preberite še

Starejše novice