Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 5. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Stabilizacijski vpliv danes spodbuja uporabo strukturiranega pristopa k vašemu čustvenemu življenju, dragi oven. Vaš pogled na vaše odnose, sebe in trenutne situacije je izjemno realističen, kar vam pomaga pri odločanju. 

Ste rahlo motivirani, predvsem za globlje raziskovanje ali raziskovanje teme ali za spoznavanje nekoga. Nekdo vam lahko izkaže zaupanje ali vam zaupa skrivnost. Današnji trigon Venera-Saturn poudarja kakovost pred kvantiteto tako v materialnem kot čustvenem svetu. 

Obnašate se dostojanstveno in uživate v malo pozornosti in spoštovanja vaše osebnosti in lepših lastnosti. Vzemite si čas za pregled finančnih zadev, saj je vaša presoja odlična.
 

Bik

20. april - 20. maj

Luna preživi dan v vašem sektorju veselja, dragi bik, čustva pa so igriva in živahna. Kljub temu boste z današnjim trigonom Venera-Saturn verjetno uživali v zrelih pogovorih in interakcijah. 

V vašem družabnem življenju lahko pride do subtilnega, a otipljivega napredka, če se osredotočite na stvari, ki so najpomembnejše. Motivira vas odličen občutek stabilnosti in zvestobe v ljubezni in prijateljstvu. Nasveti, ki zdaj krožijo, so lahko praktični in koristni. 

Morda razmerja ali užitek jemljete nekoliko resneje in pravi čas je, da v te stvari vnesete več reda. Izkazovanje naklonjenosti s praktično podporo je zdaj naklonjeno. Skupni užitki lahko okrepijo obstoječo vez. Nova razmerja ali zaveze, ki se oblikujejo zdaj, so ponavadi močne.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Danes imate ostrejši občutek za stvari (in ljudi!) za vrednost, dragi dvojčki. Lahko ste zelo zadovoljni s svojim delom ali dolžnostmi in različnimi stvarmi, ki ste jih dosegli. Potrpežljiv in konservativen pristop vam prinese največ točk, zato je danes smiselno, da se držite preizkušenih metod, ki se jim zlahka obrnete. 

Delo v smeri zdravstvenih ciljev je lahko prijeten poudarek, saj je Venera v harmoniji s Saturnom. Uživate v dobro opravljenem delu ali se počutite zadovoljni po obravnavanju pomembnih podrobnosti. Tranziti vam zdaj pomagajo razčistiti svoje prioritete in je prijeten proces. 

Dobro bi bilo, da danes poudarite svojo zanesljivost, odgovornost in točnost. Pozneje lahko pride do napetosti zaradi različnih prepričanj in mnenj. Čeprav veste, da je mir najbolje doseči, če opustite željo, da bi imeli prav, so ljudje lahko trmasti.

Rak

21. junij - 22. julij

Današnji tranzit Venera-Saturn subtilno poveča vašo privlačnost, dragi rak. Vaše razpoloženje se izravna, še posebej, če hitro ugotovite, da je dan bolj naklonjen pametnim, konservativnim potezam kot drznim – osredotočite se na uresničitev načrta ali ideje, izražanje zanesljivosti in doseganje ciljev za druge. 

Pravzaprav je lahko odličen čas za pozornost do podrobnosti z denarjem, študijem, poslom in ustvarjalnimi projekti. Vaše zaupanje v vaše načrte zdaj temelji na realizmu - najboljši! 

Gravitirate k zabavam in užitkom, ki vas lahko česa naučijo, ali pa si zdaj bolj prizadevate za praktično stran svojih hobijev in odnosov. Današnji trigon Venera-Saturn je primeren za utrjevanje projekta.

Lev

23. julij - 22. avgust

Današnji trigon Venera-Saturn vas spodbuja, da energijo in pozornost vložite v svoje udobje, dom, varnost in varnost, dragi lev. Vzdrževanje ali gradnja nečesa, kar imate radi, je lahko v središču pozornosti in je zelo prijetno. Ta vpliv daje prednost in nagrajuje zmernost. 

Morda se boste povezali s koristnimi ljudmi ali informacijami. Biti skromen, poslušati in biti pozoren na preizkušene in resnične metode ima zdaj svoje prednosti. Čas je, da vidimo lepoto v modrosti in potrpežljivosti. Morda boste razmišljali o nakupih ali pridobitvah, povezanih z zbirkami, naložbami, nepremičninami in starinami. 

Ljudje danes cenijo vašo predvidljivost in zvestobo, vi pa težite k situacijam, v katerih se počutite varne. Pozneje danes se izogibajte pretiranemu pritisku nase. Če ste bili nezadovoljni s ponavljajočimi se vzorci ali se soočate z istimi starimi težavami v odnosih, je morda čas, da spremenite svoj pristop.
 

Devica

23. avgust - 22. september

Danes težiš k zrelim, modrim in zanesljivim ljudem in situacijam, draga devica. Z današnjim trigonom Venera-Saturn niste tako navdušeni nad vznemirljivostjo in novostmi kot nad zanesljivostjo. Pripravljeni ste spregledati težave, saj vidite dolgoročno vrednost osebe. 

To je dober čas za učenje in izmenjavo koristnih informacij in idej. Študij lahko uspeva in morda se osredotočite na razvijanje veščin in pridobivanje znanja. Poučevanje drugih je zdaj lahko tudi zadovoljujoče. Danes prevladuje praktična inteligenca in postanete vi! Ideje, ki so bile le na risalni deski, se pogosto združijo.

 Danes se boste počutili močnejše, če boste umirjali svoj tempo in z drugimi ravnali potrpežljivo in umirjeno, za to pa imate čudovito planetarno podporo. Nastavitve ena na ena vam danes najbolj ustrezajo.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Današnji tranzit Venera-Saturn vam pomaga narediti razumne ocene in presoje, drage tehtnice, zlasti v zvezi z delom, financami in zdravjem. Ne glede na to, ali nakupujete, delate ali se povezujete, težite k pravim stvarem in pravi količini! Iščete več varnosti in sprejemate večinoma previdne, preučene odločitve, kar je trenutno naklonjeno. 

Bolj ste pozorni na zmernost pri vsem, kar počnete, kar se zdi trenutno ključ do uspeha. Poskusite usmeriti svojo energijo na težave, ki jih lahko rešite s pristopom korak za korakom. 

Dan podpira praktične poteze in ne preveč predstave ali drame, bodisi s posvetnimi zadevami ali čustvenim življenjem in odnosi. Kljub temu lahko pride do trenutka povezovanja ali splošnega razumevanja z nekom, ki vam je mar.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Današnji tranziti dajejo prednost poslu in dokazovanju vaše zanesljivosti, dragi škorpijon. Bolj cenimo vašo zvestobo in vztrajnost. Morda ljudem ne sporočate, kako se počutite na globlji ravni, saj imate trenutno samozaščitniško lastnost. Kljub temu uživajo v vaši modrosti in podpori. 

Medtem ko ljudi držite na distanci, ste kljub temu vljudni in zainteresirani. Danes bi lahko občutili prijeten odnos z drugimi glede pomembnih vprašanj in vsi zdaj sklenjeni dogovori so ponavadi trajni. Venera v vašem znamenju se harmonično povezuje s Saturnom v vašem sektorju ustvarjalnosti, kar vam daje dober položaj za realistično samozavest. 

Razmerje, vloga ali ustvarjalni projekt vas lahko danes prizemlji in stabilizira. Dela in rutine se lotevate z nekoliko več vznemirjenja kot sicer. Morda boste morali premagati komunikacijsko grbo, vendar danes uživate v nežni motivaciji.

Strelec

22. november - 21. december

Občutek zadovoljstva s tem, kar imate na ravni financ in odnosov, zahteva dobro presojo in potrpežljivost, dragi strelec, kar lahko danes vodi do uspeha. Ključno je določanje prioritet nalog in osredotočanje energije, pri čemer imate veliko planetarno podporo. 

Današnji dan je dober za popuščanje, dohitevanje in urejanje poslov. Morda bo okoli doma več dela kot običajno in to je pravi čas, da naredite udrtino. Del vas uživa v izzivu ali pa intuitivno razumete, da so izzivi včasih potrebni, da vas potegnejo iz zagate. Organiziranje ali drugo 'delo', povezano z domom in družino, je lahko tolažilno in prijetno. 

Kar zadeva ljubezen, imata predvidljivost in udobje prednost pred drznimi potezami z današnjim tranzitom Venera-Saturn. Pogodba o sodelovanju lahko močno vpliva.

Kozorog

22. december - 19. januar

Ključ do današnjega uspeha je, da izkoristite svojo sposobnost potrpežljivosti, dragi kozorog, saj je Venera v harmoniji z vašim vladajočim planetom Saturnom. Praktičen pogovor s prijateljem ali sodelavcem je danes lahko v ospredju. 

Drugi opazijo vaše boljše lastnosti in spoštovanje si pridobite že s tem, da ste to, kar ste. Skupne dejavnosti so lahko neverjetno produktivne. Še posebej lahko uživate v branju, učenju ali študiju; bolj ko je konstruktivno, tem bolje. Tema je lahko učenje nečesa velike vrednosti prek mreženja ali študija. 

Ljudje prepoznavajo vaš pomen in zanesljivost ter vas zaradi teh lastnosti cenijo. Trenutno vas lahko premaga motivacija za delo na vaših projektih in to je najbolj prijetno. S tem tranzitom ste v boljši formi, če se osredotočite na eno določeno stvar, namesto da razpršite svojo energijo.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Z Venero v trigonu s Saturnom danes, dragi vodnar, imate odličen poslovni smisel. Danes se prodajate v svoji karieri in imate poseben vpliv na druge na poklicni ravni. Lahko pride do priznanja vaših talentov in spretnosti. 

Malo verjetno je, da bo danes prišlo z veliko pompa, vendar se kot rezultat zdi bolj pristno. Odnosi so trenutno produktivni in dogovori se ponavadi dobro obnesejo. Ta tranzit je dober tudi za urejanje stvari z denarjem. 

Iščete več reda in jasnosti v svojih praktičnih zadevah, poleg tega pa svojo vrednost in vrednost na ugoden način projicirate tistim na oblasti ali sodelavcem, kar lahko vpliva na vaš dohodek, če ne zdaj, kasneje. Ljudje sodelujejo, so točni ali kako drugače pridejo do vas v stiski. Čeprav bo dan verjetno naporen, se pričakuje udobno in celo mirno stanje zasedenosti.

Ribi

19. februar - 20. marec

Osredotočanje na pozitivne, produktivne naloge vam pomaga izkoristiti dnevno energijo, drage ribi. Ste v odlični formi za sodelovanje, vendar vam gre zelo dobro tudi samostojno, zlasti pri študiju. Prijateljstvu koristi več potrpljenja in sprejemanja. Zaradi tranzita Venera-Saturn ljudje danes cenijo vaš realizem. 

Ne pozabite, da je pravi čas za učenje od drugih in da se vam ni treba strinjati z nasveti, da bi se iz njih kaj naučili. Pravzaprav lahko nestrinjanje z mnenjem vodi do zanimivega vpogleda. 

S Saturnom v vašem znamenju pride priznanje v majhnih in tihih kosih in ne v velikih valovih, in morda boste morali pozorno pogledati, da ga boste cenili, vendar je tam! Današnji dan je dober, da pokažete svojo vrednost in integriteto, ne da bi se preveč trudili dokazovati.

Starejše novice