Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 23. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Sonce danes vstopi v vaš partnerski sektor, dragi oven, kjer bo v tranzitu do 23. oktobra. Ta cikel poudarja vašo potrebo po drugih, boljšem ravnotežju ali perspektivi. To je bolj obziren, kompromisen cikel in pravi čas, da preučite svoja pričakovanja do drugih.

V naslednjih tednih ste bolj pripravljeni kot običajno, da se prilagodite potrebam drugih. Prav tako je dober čas za partnerstvo, svetovanje, povezovanje in samoizražanje skozi vaše odnose.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Z današnjim prehodom Sonca v vašo solarno šesto hišo, dragi biki, lahko uživate v obnovljeni energiji in motivaciji za delo in rutine v prihajajočem mesecu. Čeprav morda ni idealen čas za priznanje ali svetovni uspeh, je odličen prehod za samorazvoj in polaganje temeljev za prihodnji uspeh.

Do 23. oktobra boste morda delali na večjem samozavedanju, izboljšanju programov samooskrbe in zdravja ter se ukvarjali s podrobnim delom. V tem ciklu se osredotočate predvsem na popravljanje podrobnosti in reševanje težav. Morda boste svoje življenje organizirali na koristne načine.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Danes ste za seboj pustili precej introspektiven sončni cikel, dragi dvojčki, in začeli boste enomesečni tranzit, da boste sprostili bolj igrivo, ustvarjalno plat svoje narave. Ta novi sončni tranzit je posrečen - opominja vas, da se znova povežete z 'notranjim otrokom'.

Poudarek se preusmeri na bolj ustvarjalne in zabavne zabave, romantiko, šport ali prosti čas. Do 23. oktobra se lahko počutite svobodnejše in srečnejše ter bolj samozavestne ali odprte. Vse, kar počnete, ima edinstven pridih, vaše čustveno življenje pa je še posebej barvito.

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Sonce se danes zgodaj premakne v vaš dom in družinski sektor, dragi rak, in v tem letnem, enomesečnem ciklu si boste želeli izboriti nekaj časa zase. Ta sončni tranzit vam pomaga sprostiti tempo in izboljšati koncentracijo. To je ugoden čas, da se ponovno povežete s svojimi koreninami, zgradite svojo notranjost in prevzamete svoje družinsko življenje.

Osredotočate se na dolgoročno varnost! Lahko je čas za začetek novega, daljnosežnega projekta. Kljub temu je do 23. oktobra večji poudarek na krepitvi notranje moči ter skrbi za sebe in ljubljene.

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Sonce se danes zgodaj premakne v vaš sektor komunikacij, dragi lev, in bo vplivalo na to področje vaše sončne karte do 23. oktobra. Zanimajo vas hitri rezultati, iščete nove ideje ali pa imate v prihajajočem mesecu naenkrat veliko različnih projektov. Ste radovedni, zanimajo vas drugi in se želite naučiti novih stvari.

Čeprav je to naporen čas za vzpostavljanje povezav, lahko vzdrževanje kontinuitete zahteva dodaten trud v tej fazi. Poudarek je lahko na mentalni stimulaciji in raznolikosti. Čas je, da se pogosteje obrnete nase – in razvejate –, saj se vaša želja po komunikaciji in vzpostavljanju povezav povečuje. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Sonce danes zgodaj konča svoj letni prehod vašega znamenja, draga devica, in vstopi v vaš sektor vrednot in virov. Svojo pozornost usmerjate k stabilizaciji svojega življenja in uresničevanju zamisli v prihajajočem mesecu.

Do 23. oktobra dobijo denar in imetje, udobje, čutno uživanje in preproste, prijetne dejavnosti večji pomen v vašem življenju. Želite – ali morate – prevzeti odgovornost za svoj denar in bolje skrbeti za svoje dragocenosti, razviti svoje talente in vire ter se uveljaviti. Ste bolj iznajdljivi in dobro izkoristite tisto, kar imate v naslednjih tednih. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Sonce danes zgodaj vstopi v vaše znamenje, draga tehtnica, kamor bo v tranzitu v prihodnjem mesecu vitaliziralo vašo osebnost in osebne načrte. Čas je, da zasijete - ste v spotlight! Ljudje vas opazijo bolj kot običajno. Prizadevajte si narediti dobre vtise in se s posebno samozavestjo in pozitivnostjo projicirajte za najboljše rezultate v prihodnjih tednih.

Zdaj je čas za zdravo osredotočenost nase. Ta enomesečni cikel vas, vaše cilje in potrebe postavlja v ospredje in v središče. Na splošno je čas, da izkoristite dan, oblikujete svoje življenje, kot bi ga želeli, ter da vas slišijo, opazijo in upoštevajo. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Sonce se danes zgodaj premakne v vaš sektor zasebnosti in duše, dragi škorpijon, na enomesečni obisk. Ta cikel poveča vaše potrebe po počitku, času zase in obnavljanju. Do 23. oktobra boste zapletali konce in morda ponovno razmišljali o določenih projektih ali poteh v pripravah na sončni tranzit vašega znamenja, ko začnete nov cikel.

Tedni, ki so pred vami, so zdravi za ponovno združevanje in prenovo. Vstopate v stik s svojim notranjim svetom in se bolj zavedate psihičnih podtokov okoli sebe. To je lahko čas za odpuščanje drugim in popuščanje, če je potrebno.

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Sonce se premakne v vaš sektor mreženja in povezovanja za enomesečni tranzit, dragi strelec. Vaš fokus se premakne na vaše socialne in humanitarne cilje ali cilje osebne sreče. Do 23. oktobra bodo prijateljstva bolj osredotočena in vaša potreba po tem, da se počutite del skupine ali ekipe, da uživate v družbi drugih ali da se oklenete posebnega iskanja sreče, se poveča.

To je obdobje za dajanje prednosti povezavam v vašem življenju. V tem obdobju imate močnejši vpliv na prijatelje in skupine, kar posledično krepi vašo samozavest. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Sonce se danes zgodaj usmeri na vrh vaše sončne karte, dragi kozorog, kjer bo prehajalo do 23. oktobra. V mesecu, ki je pred vami, prepoznavate in spoštujete svoje cilje in ambicije. Vaša pozornost se usmerja k poklicnim zadevam, dolgoročnim ciljem, materialnemu ali družbenemu uspehu in vašemu ugledu.

To je lahko čas večjega priznanja in po možnosti tudi večje odgovornosti! Vaši instinkti za napredovanje so v naslednjih tednih odlični in drugi vas opazijo po tem, kar počnete ali kako delujete. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Sonce se danes premakne v vaš sektor duha in avanture, dragi vodnar, in bo prehajalo to področje vaše sončne karte do 23. oktobra. V mesecu, ki je pred vami, pride do izraza bolj avanturistična in raziskovalna stran vaše osebnosti. Čas je za spremembo okolja ali mentalno osvežitev.

To obdobje je naklonjeno negovanju vašega duha za rast, širitev, učenje in razumevanje. To je odličen čas za pridobivanje ali napredovanje osebnih interesov ali študija. Vidite lahko čez običajne meje in omejitve v svojem življenju. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Sonce danes spreminja znamenje, drage ribi, in v mesecu, ki je pred vami, boste življenje – in svoje globlje potrebe iz njega – jemali bolj resno. Vaš zasebni svet dobiva večji pomen, posebno pozornost namenjate skritim slojem okoliščin in ljudi okoli sebe.

Ta cikel ima velik potencial za zdravljenje, opazovanje in strategijo. Lahko je odličen mesec za osredotočenost, koncentracijo in močnejši občutek poslanstva, strasti ali namena. Situacije, ljudje in dejavnosti, ki vam pomagajo pri rasti in preobrazbi, so velika privlačnost. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice