Vir: PU Celje
Šest mladoletnikov in ena polnoletna oseba so v pretepu poškodovali dva mladoletnika.

Celjski policisti so bili 3. februarja letos, v jutranjih urah, obveščeni o pretepu na Ljubljanski cesti v Celju.

Z ogledom kraja dejanja, zbiranjem obvestil ter pridobljenimi posnetki video nadzornih sistemov, so ugotovili, da je sedem oseb od tega šest mladoletnih, napadlo dve mladoletni osebi, pri čemer so enega huje poškodovali, enega pa lažje.

Napadli zaradi želje po zbujanju strahu

V preiskavi so ugotovili, da napadu skupine na dva mladoletnika niso botrovale medsebojne zamere in da napadena mladoletnika nista dajala povoda za nasilno dejanje. 

Nasilneži so ju napadli zaradi želje po nadvladi nad njima in drugimi mladostniki, zbujanja strahu in uveljavljanja med vrstniki.

Sedmerica je osumljena kaznivih dejanj sodelovanje v skupini, ki stori kaznivo dejanje, lahka telesna poškodbe, huda telesna poškodba in nasilništvo.

Vir: PU Celje

»Nasilna dejanja storjena na tak način so še posebej zahrbtna, zavržna in nedopustna,« sporočajo policisti: »Mladoletnika, nad katerimi so se znesli, niso zaznamovale zgolj telesne poškodbe, pač pa tudi občutek ponižanja in strahu.«

Dodajajo, da je vsakršno nasilje nedopustno. 

Policisti bodo tudi vnaprej ravnali tako, da bomo prvotno zaščitili žrtve nasilja, zoper osumljene nasilneže pa dosledno ukrepali.

Komentarji (10)

Šumar (ni preverjeno)

Yugogolazen oz. Čefurji!!!
Še več tega bi naša politika rada pripeljala v Slovenijo

Muralisti (ni preverjeno)

24com/novice/crna-kronika/ponoci-zagorelo-na-gradbiscu-bazena-ilirija-vzrok-pozara-se-ni-znan.

MariborskiGad (ni preverjeno)

Da je Tito živ, bi mamice teh sedmih junakov same sebi pletle črne jopice in rute ... tako pa ... demokracija šabani! ... udri jače manijače ...

morilec tito (ni preverjeno)

Mariborski gad!!!na kilometer se ti vidi da si pritepenec iz jugoslavije-takoimenovani jugovic!!!!Kumrovska posast hvalabogu crknila (vzrok zgniljena taca...)in ne ne bo vam uspelo v tuji drzavi-SLOVENIJI TVORITI VELIKE SRBIJE-PONOVNO JIH BOSTE FASALI-LETA 1991 JIH PAC NISTE DOVOLJ!!ZDAJ PA PUSI K...AC!!KAPISCH!!????V SLOVENIJI SI!!!!

In reply to by MariborskiGad (ni preverjeno)

morilec tito (ni preverjeno)

Sem pozabil povedati!!!za male pare se pustim v rito!!!ČE JE KDO IZ KOSOVA-MU DAM ZASTOJN!!! IN PUSIM K...AC SHIPTAROM!!!

In reply to by morilec tito (ni preverjeno)

HOS (ni preverjeno)

Daj srpska puturica-cetnisko govno banditsko-kaj krades nicke-napisi raje svoje podatke puturica jedna s posranimi gatami od strahu-videli na lastne oci kako ste bil posrani 1991!!!!

In reply to by morilec tito (ni preverjeno)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Cefuri

Samo Strah (ni preverjeno)

Pridite heroji, jaz vas čakam da vas vse zložim!

Shaolin kung fu (ni preverjeno)

Meni je ze veliko cefurjev cepnilo!!kaj se jih bojite-zberite se se vi v skupine-samo mlatite-brez vprasanja!!!!najbojsa obramba je -takojsnji susi!!ciljajte v ranljive in vitalne tocke!!!onesposobite po najkrajsi liniji!!!

In reply to by Samo Strah (ni preverjeno)

samo vprasam (ni preverjeno)

Napadenim mladoletnikom sporocam-zberite svoje -torej cefursko golazen-napadalce-pomnozis 1×2 in posteno polomit da si bodo zapomnili-smrad jugoslovanski!!!!ne bojte se jih!!potem bodo videli kako je v praksi biti napaden od vec ljudi!!!slovenija je z vami!!!👹💀

In reply to by Shaolin kung fu (ni preverjeno)

Starejše novice