Slika je simbolična.
Zgodilo naj bi se na območju Tabora. Ljubljanska policijska uprava pojasnjuje.

Včeraj zjutraj, nekaj po 7. uri, je bila ljubljanska policijska uprava obveščena o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, in sicer na območju Tabora v Ljubljani.

Kot so nam povedali na Policijski upravi Ljubljana, je neznana oseba na eni izmed zelenic »na tleh zadrževala žensko, osumljenec pa je nato v družbi s še eno osebo zbežal s kraja«.

Posredovalo je več policijskih patrulj, »policisti pa so takoj pričeli z intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in aktivnostmi za prijetje osumljenca«.

»Na podlagi podanega opisa so v bližini prijeli 26-letnega državljana Maroka, ki mu je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja zoper spolno nedotakljivost odvzeta prostost. Prav tako je bila odvzeta prostost 23-letnemu državljanu Maroka, ki se ga sumi pomoči pri dejanju,« so nam povedali na ljubljanski policijski upravi.

PREBERITE ŠE:

O vseh okoliščinah in ugotovitvah policistov bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

»Podrobnosti o kaznivem dejanju zaradi preprečitve ponovne viktimizacije žrtve in interesa preiskave, ki še intenzivno poteka, ne moremo pojasnjevat,« so nam še pojasnili.

Že prejšnji mesec

O posilstvu smo poročali tudi prejšnji mesec, in sicer na območju Bežigrada. Pred dnevi pa se je govorilo tudi o posilstvu v Tivoliju, a je policija zanikala, da se je to dejansko zgodilo.

Takrat so še pojasnili, da tovrstnih dogodkov ne prikrivajo, temveč jih bodisi potrdijo bodisi ovržejo, kadar o njih poizveduje zainteresirana javnost.

Komentarji (4)

pohorskisvizec

Plesoči Maročan.V arest z njim in ga brcniti nazaj.

Šumar (ni preverjeno)

Brez tiča jih poslati nazaj v Maroko...
Sicer pa naša vlada bolj naklonjena migrantom kot slovencem bo sigurno prikrila še to novico... Kot že dostikrat prej... Fajonklo bi si morali privoščiti ti migranti... Ona je kriva za vso to svinjarijo ki jo ta golazen povzroča...

Surfeiter (ni preverjeno)

upam da ga je policija ustrelila

Legionar (ni preverjeno)

Kaj ti še nisi kupil orožja ?

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Starejše novice