Slika je simbolična.
Mariborska občina išče potencialnega najemnika za občinski poslovni prostor v središču mesta. Za kakšen prostor gre in koliko bo moral potencialni najemnik odšteti za njegov najem?

Mestna občina Maribor je na svoji spletni strani objavila javni razpis, v sklopu katerega bo skušala najti najemnika za poslovni prostor v lasti občine.

Poslovni prostor se nahaja v Tkalskem prehodu v središču mesta, oddaja pa se za namen mirne storitvene dejavnosti ali skladišča.

Poslovni prostor je velik 128 kvadratnih metrov, izhodiščna mesečna najemnina za poslovni prostor pa znaša 553 evrov.

Občina ponuja poslovni prostor v središču mesta

Kot že omenjeno, bo občina skušala najti novega najemnika za poslovni prostor v lasti občine. In sicer gre za:

  • poslovni prostor v izmeri 128 kvadratnih metrov v I. kleti stavbe na naslovu Tkalski prehod 4 v Mariboru, ki je del poslovnega prostora. Poslovni prostor je prazen in se oddaja za mirno storitveno dejavnost ali skladišče. Pri tem pa izhodiščna mesečna najemnina znaša 553 evrov.

Ponujena mesečna najemnina ne sme biti nižja od objavljene izhodiščne mesečne najemnine.

Ponudbe zbirajo do 24. januarja

Občina bo z najemnikom najemno razmerje sklenila s prvim dnem v mesecu, predvidoma 1. februarja, in sicer za nedoločen čas. Pri tem pa je najemnik poleg najemnine in nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, za poslovni prostor dolžan plačevati tudi druge stroške, med drugim individualne ter skupne obratovalne stroške. 

Mariborska občina bo najemno pogodbo sklenila z najugodnejšim ponudnikom, ki bo ponudil največjo najemnino za mesečni najem, a mora ponudnik pred oddajo ponudbe vplačati varščino v višini ene mesečne najemnine.

Potencialni najemniki ob tem izpolnijo obrazec na spletni strani občine, kjer se nahajajo tudi vse ostale podrobnosti, svoje ponudbe pa morajo poslati na naslov Mestne občine Maribor do vključno s sredo, 24. januarja, do 14. ure.

Komentarji (4)

Politike in ur… (ni preverjeno)

Urad politike t.i. obcina ne more in ne sme biti lastnik, samo fizicne osebe in uradne gospodarske druzbe - kar so politiki ukradli, izropali ali prilastili da vrneju in obresti in dobicek tudi https://www.24ur/novice/slovenija/na-mol-in-pri-jankovicu-naj-bi-poteka…

Curupcijski pr… (ni preverjeno)
Kurbinsin (ni preverjeno)

Sranje je to ker nimam nobene ideje Kaj bi dandanes slo v promet

Vemo vse (ni preverjeno)

zabji fris-GOTOF

Starejše novice