Takšna gneča je bila ob lanskem prvem prižigu fontane.
Na mariborskem Glavnem trgu so sinoči ponovno vklopili fontano, ki ob toplih dnevih na trg prinaša prijetno svežino.

Barvno fontano so prvič vklopili lani avgusta ob začetku Festivala Lent in na neuradni otvoritvi prenovljenega Glavnega trga in Koroške ceste. Mariborčane je takoj navdušila, še posebej so se je razveselili otroci. 

Letos je barvna fontana zasijala nekaj mesecev prej. »Ob vstopu v tople pomladne dni smo včeraj prižgali našo fontano na Glavnem trgu,« je na svojem Instagram profilu zapisala mariborska občina.

Na občini so vse povabili, da pridete uživati na Glavni trg ob mavrični predstavi: »Drage obiskovalke in obiskovalci, lepo vabljeni, da uživate v osveženem pogledu na dnevno sobo našega mesta.« 

Tako pa je bilo lani ob slavnostni otvoritvi fontane, ko so barvne luči prvič zasijale.

Komentarji (1)

Terminator (ni preverjeno)

Sem bil v Dokležovju na obisku pri sorodniku kateri seveda ni prekmurec,ker bi ga tudi bilo sram,če bi bil in sem videl kako ta pritegnjena golazen z avtomobilskimi sirenami trobi čez ležeče policaje na cesti.Hahahahaha
Pa takih kmetavzarskih zasmojencev brez malo možganov ni nikjer drugje v sloveniji kaj šele na svetu.
Ko sem vprašal sosede kaj pomeni,ko trobijo čez ležeče policaje so mi povedali,da so to predvsem guzaški dvospolni tranzvestiti in se tako iščejo med sabo.
Vsi so pa tudi posiljevalci kokoši katere imajo med vožnjo nataknjene na njihove baje male penise in ko se pelje čez ležeči policaj ga zabije kokoši bolj globoko v rit in od zadovoljstava zatrobi.
Ti dvospolno usmerjeni buzeranti si včasih tudi z sabo vozijo ženske oziroma so to moški preoblečeni v ženske in ta Ižakovska stran prekmurja je zaradi teh guzaških tranzvestitov sramota Slovenije.
Seveda niso vsi enaki ampak je teh tam kar nekaj med njimi tudi neki trije bratje pleskarji iz Ižakovec kateri nimajo žensk in posiljujejo kokoši ter vse domače živali katere ujamejo na cesti ali v bližini.

Starejše novice