Vir: Sodnedrazbe.si
Ne glede na to, ali se zanimate za nakup stanovanja, hiše ali pa rabljenega avtomobila, so morda pravi naslov za to sodne dražbe. Tako smo znova pregledali portal sodnih dražb in našli nekaj zanimivih nepremičnin in ostalih predmetov.

Na sodnih dražbah največkrat pristanejo hiše in zemljišča, včasih pa se zgodi, da se prodajajo tudi ostali predmeti, kot so na primer avtomobili, kosilnice, pečice ali vrtne garniture. 

Tako smo prečesali portal sodnih dražb in odkrili, da se v Podravju prodaja kar nekaj zanimivih tako premičnin kot nepremičnin.

Skuter

Okrajno sodišče v Mariboru bo na dražbi ponudilo skuter SYM Symphony ST 25.

Skuter bodo prodajali po izklicni ceni 2000 evrov, dražba pa bo potekala v sredo, 17. aprila.

Vir: Sodnedrazbe.si

Nepremičnine v Zgornjem Jakobskem Dolu

Okrajno sodišče v Mariboru prodaja skupek nepremičnin v Zgornjem Jakobskem Dolu.

In sicer gre za stanovanjsko hišo s tremi etažami v skupni velikosti 246,6 kvadratnega metra, nedokončano hišo, ki je zgrajena do tretje gradbene faze in ima zidove s streho, v skupni izmeri 404 kvadratnih metrov ter večjo vrtno uto z letno kuhinjo.

Dražba bo potekala v četrtek, 18. aprila, pri čemer so nepremičnine skupaj ocenjene na 57.277 evrov, prodajale pa se bodo po okrogli ceni 50 tisoč evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Televizor

Okrajno sodišče v Mariboru na dražbi prodaja LED televizor znamke Samsung diagonale 140 centimetrov.

Ocenjena vrednost televizorja je 600 evrov. Zaradi dobrega stanja predmeta pa bodo televizor na dražbi, ki bo potekala v sredo, 24. aprila, prodajali po isti ceni.

Vir: Sodnedrazbe.si

Hiša pod Piramido

Okrajno sodišče v Mariboru bo prav tako na spletni dražbi ponudilo hišo v ulici Pod Piramido. Gre za 433 kvadratnih metrov veliko zemljišče, na katerem stoji hiša velikosti 164 kvadratnih metrov ter pripadajoča garaža.

Hiša je bila zgrajena leta 1976, je masivne gradnje ter obsega klet, pritličje ter mansardo.

Dražba bo potekala v sredo, 24. aprila. Nepremičnine so ocenjene na 283.600 evrov, prodajale pa se bodo po izklicni ceni 230 tisoč evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Stanovanje v središču Maribora

V središču Maribora, natančneje na Ulici heroja Bračiča, se v tretjem nadstropju prodaja 51 kvadratnih metrov veliko stanovanje s pripadajočo kletjo. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo, shrambo, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo ter balkon.

Stanovanje je ocenjeno na 92 tisoč evrov, na dražbi, ki bo potekala v petek, 19. aprila, pa se bo prodajalo po izklicni ceni 70 tisoč evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Avtomobil znamke Daewoo

Prav tako bo Okrajno sodišče v Mariboru na dražbi prodajalo osebno vozilo Daewoo Lanos 1.5, ki je letnik 2000.

Dražba bo potekala v torek, 16. aprila, avtomobil pa se bo prodajal po izklicni ceni 200 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Sedežna garnitura

Ali morda iščete novo sedežno garnituro? Okrajno sodišče v Mariboru bo namreč na dražbi, ki bo potekala v torek, 23. aprila, prodajalo kotno sedežno garnituro iz umetnega usnja ter blaga.

Sedežna garnitura je ocenjena na tisoč evrov, a jo bodo na dražbi prodajali po izklicni ceni 333 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Počitniška prikolica

Na dražbi pa se je znašla tudi počitniška prikolica Knaus KW01, ki jo bo na dražbi v ponedeljek, 22. aprila, prodajalo Okrajno sodišče v Mariboru.

Počitniška prikolica je ocenjena na 10.000 evrov, prav tako pa se bo na dražbi prodajala po isti izklicni ceni.

Vir: Sodnedrazbe.si

Starejše novice