Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 25. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Vaš sektor komunikacij je deležen posebne pozornosti, dragi oven. Čudovita Venera se je pravkar preselila in bivala do 17. junija ter ogrela in očarala vaše interakcije. Še bolj opazno: od danes in več kot eno leto Jupiter obišče to območje vaše sončne karte. To je odličen čas za učenje novih stvari, razvoj veščin, izmenjavo idej in izboljšanje vaših povezav.

Navdušujejo vas nove ideje in projekti, odpirajo se priložnosti za izobraževanje in komunikacijo. Med tem koristnim prehodom si prizadevajte doseči visoko s šolanjem, pisanjem ali govornimi projekti. Odnosi z brati in sestrami, sosedi, sošolci in znanci se lahko izboljšajo. Lažje ali prijetneje se povežete, odprejo se prometne ali komunikacijske poti, ki olajšajo ali popestrijo vsakdanje življenje.

Uživate v sreči z vozili, prevozom, prek bratov in sester ter s komunikacijsko industrijo. To je lahko čas vzpostavitve bolj povezanega, delu ali učenju prijaznega okolja. Zabavne stvari se lahko zgodijo blizu doma in v vaši soseščini. Večinoma ste bolj samozavestni kot kdaj koli prej pri izražanju sebe.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Ko Jupiter zapusti vaše znamenje in začne svoj dolgoročni tranzit vašega sektorja virov, dragi bik, ste na robu močnega obdobja za denar, stvari in talente. Vaša moč zaslužka se lahko poveča in v prihodnjem obdobju se lahko odprejo nove poti za služenje denarja ali pa boste zdaj doživeli čudovit občutek obilja.

Morda boste imeli več samozavesti in navdušenja za posel ali prizadevanja in prizadevanja, ki vključujejo gradnjo in razvoj. Ta cikel je dinamičen za privabljanje več denarja, predvsem z združevanjem virov, spodbujanjem ali sponzoriranjem drugih, zapuščinami ali obračanjem dolga. Metafizika, svetovanje, računovodstvo, preiskave, izobraževanje ali raziskave se lahko letos povežejo s financami. Lahko se pojavi prepričljiva želja, da bi se razvajali, razmetavali in uživali v razkošju, in morda se bodo pojavile priložnosti za te stvari!

V tem obdobju boste verjetno sprejeli pomembnejše odločitve o svojih materialnih virih kot običajno. Čeprav bi morali paziti na ekstravaganco, je to na splošno dober cikel za vnos svežega, pozitivnega in samozavestnega odnosa do vaših praktičnih zadev ter vaše lastne vrednosti in vrednosti.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Venera je pravkar vstopila v vaše znamenje in okrepila vašo osebnost s še več šarma kot običajno, dragi dvojčki, do 17. junija. To je čas, ko morate več pozornosti nameniti faktorju užitka in užitka v svojem življenju. Še bolj opazno je, da se Jupiter premakne v vaše znamenje. Ta tranzit traja nekaj več kot eno leto in se zgodi le vsakih dvanajst let, in pripravljeni ste na svet!

Prihaja kot močna spodbuda, saj gradi vašo samozavest in velikodušnost. Vaša podoba se močno izboljša, iz vas pa izžareva neverjetna toplina. Ljudje uživajo v vaši bližini! Čas je za uresničevanje vaših sanj in osebnih načrtov. Vaša osebnost, podoba, podoba telesa in zaupanje vase se razširijo na nove ravni. Bolj ste pripravljeni uživati ​​v novih izkušnjah in se znebiti stvari, ki vas ovirajo pri tem, da bi resnično 'posedovali' svoje življenje. Zdaj se lahko začnejo novi projekti, ki imajo dolgoročni potencial.

Morda še ne veste, kam ste namenjeni z njimi, vendar ste navdušeni nad tem, da začnete znova. Iščete nov začetek - nov začetek - in osvoboditev od prejšnjih omejujočih, togih ali zadušljivih pogojev. Jupiter je naravni vladar partnerskega sektorja vaše sončne karte in vaša privlačnost v prihajajočem letu je čarobna. Vaši novi začetki so lahko zelo povezani z zadevo, ki je povezana s partnerstvom ali povezavo ena na ena. V bistvu sprememba odnosa vpliva na vašo samozavest in pristop do življenja.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Jupiter se premakne v vašo solarno dvanajsto hišo, dragi rak. Ta vpliv traja več kot eno leto, od danes do 9. junija 2025, in to je tišje obdobje za Jupiter, vendar zagotovo ne brez njegovih koristi! To je lahko čas pomembnega notranjega duhovnega iskanja, ko na primer vzpostavite globljo povezavo s svojo intuicijo.

Pridobili boste boljši odnos do sebe od znotraj navzven! Vaša sočutna narava se poglobi in lahko popolnoma uživate v pomoči drugim. Odkrivanje neizkoriščenih virov lahko močno vpliva. Ta tranzit lahko prinese več veselja v vaš zasebni svet in dejavnosti v zakulisju. Je odličen vpliv, da uživate v lastni družbi, pridobite več miru, zaupate svoji intuiciji, podpirate druge ali delate dobra dela. Na nek način se pripravljate na Jupitrov tranzit vašega znamenja, ki bo junija 2025, čeprav vaše življenje ni na čakanju; gre bolj za zdravljenje sebe od znotraj navzven. Nekaj ​​introspekcije vam lahko zdaj koristi.

Ker ta tranzit povezuje vaš sektor dela, zdravja, rutine in dobrega počutja z vašim sektorjem samote in koncev, je to lahko tudi čas, ko se delovna ali zdravstvena zadeva – ali vaši občutki glede skrbi zase – spreminja. Možno je, da imate opravka s skrito težavo. Lahko bi bili v podporni vlogi in se ukvarjali z veliko stvari v zakulisju.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Jupiter danes začenja svoj tranzit vaše solarne enajste hiše, dragi lev, kar prinaša vznemirljiv dolgoročni tranzit. Novo ustvarjalno ali romantično iskanje vas lahko navduši in pripelje v stik z zanimivimi, koristnimi ljudmi. Poslovni dohodek bi se moral povečati. Jupiter vam v prihajajočem letu prinaša koristi in več veselja do prijateljstev, novih idej in projektov ter mreženja ali skupinskih dejavnosti.

To je čas, da podate izjavo o poslanstvu svojega življenja v zvezi s cilji sreče ali vračanjem skupnosti. Prijatelji so lahko v pomoč, podporo in sodelovanje. Bolj ste pripravljeni doseči stike, se pridružiti skupinam in se povezati s svojimi sodelavci. Vaše želje in cilji so zelo osredotočeni, vaše zaupanje pa se povečuje v vaši sposobnosti, da uresničite načrte, ki vam bodo omogočili uresničitev nekaterih vaših najbolj cenjenih upov in sanj.

Zapomni si, lev, ti si tisti, ki lahko te načrte uresniči. Drugi vas lahko usmerijo v nove smeri ali vam odprejo neverjetne priložnosti, toda vaša odločnost in zagnanost bosta pripeljala do uspeha. To je lahko čas nastajanja prijateljstev ali skupinskih udejstvovanj, spremljanja potencialnih strank, povezovanja s prijatelji prijateljev in bolj srčno in samozavestno zasledovanja sanj ali cilja sreče.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Od danes naprej je Jupiter gost na vrhu vaše sončne karte, dosega vrh, draga devica, in vam pomaga sijati! Vaše ambicije, kariera, poslovni cilji in ugled bodo rasli in se razvijali v tem ciklu do junija 2025. Velik del trdega dela, ki ste ga vložili, se začne obrestovati in žanje nagrade.

Ta tranzit poveča vaše zaupanje v vaša poklicna prizadevanja, uspešnost in sposobnost vodenja ali upravljanja v prihodnjem letu. Vaš status in prepoznavnost se lahko spremenita na bolje ali pa pride do napredovanja ali novih zaposlitvenih priložnosti. Namesto tega lahko ta tranzit predstavlja pomemben vrhunec, kot je diploma ali nagrada ali razcvet dolgoročnega projekta. Ljudje na oblasti bolj kot kdaj koli prej vidijo vaš potencial. V prihajajočem obdobju ste bolj vidni, družabni in živahni.

Čas je, da se samozavestno predstavite z Jupitrom na vrhu vaše sončne karte. Domače življenje, družina in domače zadeve bi se lahko v tem obdobju tesno povezale z vašo kariero. Počutite se bolj navdušeni nad doseganjem svojih dolgoročnih ciljev in ambicij.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Venera se je pravkar premaknila v vaš duhovni sektor, draga tehtnica, in neguje vaš smisel za avanturo do 17. junija. Danes Jupiter začenja svoj tranzit tega istega sektorja vaše sončne karte in ta srečni tranzit se bo nadaljeval več kot eno leto – do junija 2025. Počutite se bolj optimistično in samozavestno glede upravljanja svojega življenja v tem trendu. Ta tranzit vas spodbuja k raziskovanju in razširitvi vaših zanimanj.

V vsakdanjem življenju ste tudi bolj sproščeni, saj se v tem ciklu lažje dvignete nad manjše težave in stvari postavite v perspektivo. Odlično vpliva na tečaje, študij, izvenšolske dejavnosti in interese. Jupiter vas potegne iz refleksivne, introspektivne faze v bolj odhajajoč, aktiven, spontan cikel. Obstajajo lahko nove priložnosti za učenje, objavljanje, komuniciranje, promocijo ali oblikovanje medkulturnih povezav, ki so za vas zelo dragocene in koristne.

Pozitivne izkušnje, ki vam spremenijo življenje in razširijo vaš um, so zdaj lahko pomembne. Prizadevajte si za kakovostno učenje in se izzovite, da povečate svoje znanje in razumevanje sveta okoli sebe, da boste najbolje izkoristili ta tranzit. Izobraževanje je lahko zdaj transformativno in vodi do pomembnih priložnosti. Pridobivanje novih zanimanj in razširitev znanja lahko močno vplivata na vaše vsakdanje življenje.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Z Jupitrom, ki se danes premika v vašo solarno osmo hišo, se boste podali v odličen cikel za poglabljanje vaših odnosov, dragi škorpijon. Ta tranzit, ki vas bo spremljal več kot eno leto, do junija 2025, prinaša obljubo večjih koristi. Ti lahko pridejo prek drugih, dohodek partnerja se lahko poveča ali pa lahko z nekom združite talente, da bi dosegli pomemben cilj.

Vaš intimni svet je bogat in globok, vaša povezanost z nekom ali strastnim projektom pa se poglablja. Te zadeve se lahko nanašajo na vaš denar, stvari, naravne talente, lastno vrednost ali dragocenosti, saj Jupiter vlada tem zadevam v vaši sončni karti. Lahko pride do metamorfoze v zvezi z vašim denarjem ali osebnim premoženjem ali vašim odnosom do teh stvari. V prihajajočem obdobju bo Jupiter v vaš zasebni svet vnesel svoje darove samozavesti in poguma.

Vaše notranje življenje se lahko zdi večje od življenja. Ta tranzit lahko prinese finančni dobiček, poglobljene odnose ali več veselja v intimnem odnosu in na splošno lažje pridobitev podpore – moralne, ekonomske ali druge. Vaš odnos do sebe ali partnerja se lahko okrepi, ko boste bolje razumeli svoje globlje potrebe in sprejeli bolj skrite elemente svoje narave. Ste bolj pogumni in zainteresirani za zdravljenje, rast in premagovanje svojih strahov.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Od danes naprej in traja nekaj več kot eno leto, dragi strelec, Jupiter prehaja skozi vaše nasprotno znamenje, ki je znamenje, ki je neposredno nasprotno vašemu na zodiakalnem kolesu, in vašem sektorju partnerstva. To pomeni, da bo pomembno vplivalo področje vašega življenja, ki je povezano s partnerstvi in ​​odnosi.

Venera, planet ljubezni in harmonije, se je pravkar preselila v to področje vaše sončne karte in ogrela vaše medsebojne povezave do 17. junija. Z Jupitrom tukaj do junija 2025 je lahko močno obdobje za vstop ali krepitev pomembnega partnerstva ali učenje več o potrebah vašega odnosa. To vam daje občutek, da imate večji nadzor in bolj uživate. V tem ciklu lahko na primer pride do dobre reklame in ugodnih pravnih izidov ali pogajanj, ki pomagajo pri končanju sporov.

Morda se boste dogovorili z bivšim partnerjem ali pa zapustili problematičen odnos. Privlačite ljudi, ki želijo pomagati, ki so na vaši strani in se močno zanimajo za vas. Ali pa bolj zaupate ljudem in odnosom na splošno in se v odnosih počutite bolj samozavestni! Ugotovili boste, da je druženje z drugimi bolj naravno in koristno in nekdo bi vas lahko navdihnil, da naredite pozitivno spremembo v svojem življenju. Morda boste izboljšali svojo neodvisnost in telesno podobo, delno za izboljšanje odnosov. Osebnost močno privlači med tem pomembnim trendom.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Jupiter danes začenja svoj tranzit v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, kjer bo prinašal blagoslove nekaj več kot eno leto, dragi Kozorog. V prihajajočem obdobju boste bolj ponosni in našli boste več veselja v delu, ki ga opravljate, ali v vsakodnevnih rutinah. In če iščete novo delo, je to zelo zaposljiv čas!

Če želite zamenjati službo, je morda pravi čas za to. Vaša preteklost, podzavest, psihološke zadeve ali služba so lahko v tem obdobju tesno povezana z delom in zdravjem. Vaše storitve drugim so lahko izjemno donosne. Letos ste bolj nagnjeni k vključevanju alternativnih ali celostnih metod v svoje delo, zdravje, navade in rutino. Tudi pomoč drugim pomaga vam!

Povečana vera in optimizem vam lahko pomagata ozdraveti in lahko najdete nov pomen svojih dolžnosti. Prizadevanja za samoizboljšanje in prizadevanja za zdravje izstopajo kot koristni v tem ciklu. To je lahko čudovito obdobje za opravljanje vsakodnevnih zadev z občutkom zadovoljstva in dosežka.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Jupiter se danes premakne v harmonijo z vašim znamenjem, dragi vodnar, in bo obiskoval vašo solarno peto hišo malo več kot eno leto – do junija 2025. Verjetne so izboljšave na področjih življenja, povezanih s tem sektorjem vaše sončne karte, vključno z rekreacijo, romantika in ustvarjalno izražanje.

Ta dolgoročnejši tranzit vas močno spodbuja k izražanju in uživanju. V tem srečnem ciklu boste našli nove kanale za užitek, naklonjenost ali prosti čas. Morda se boste srečali z željo ali odkrili novo zanimanje, ki bo lahko nekaj časa v prihodnosti v središču vaše pozornosti.

To je lahko plodno obdobje na več ravneh, saj je to čas, ko ste bolj odprti in izraziti. Pogosteje sledite svojemu srcu. To je leto za raziskovanje in krepitev vaše ustvarjalnosti, hobijev, iger, zabave ali romantičnega življenja.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Venera se je pravkar premaknila v vašo solarno četrto hišo, drage ribi, in do 17. junija bo lažje vnašati več harmonije in ravnovesja v vaše osebno življenje. Jupiter se premakne tudi v to območje vaše sončne karte in bo tam ostal nekaj več kot eno leto! V tem dolgoročnejšem ciklu lahko doživite nekaj lepih nadgradenj in izboljšav v vašem domu, družini in osebnem življenju.

To je odličen čas za izboljšanje vezi z najdražjimi in izboljšanje ali razširitev doma. Življenjska ureditev in pogoji se bodo verjetno izboljšali. Biti z družino in graditi ali izboljšati svoj dom je lahko še posebej prijetno. Med tem tranzitom se lahko počutite zelo izpolnjene, čeprav ne posebej pustolovski. Notranja in osebna doživetja so zdaj veliko bolj privlačna kot posvetna prizadevanja.

Prav tako boste zgradili svojo čustveno bazo in si prizadevali za splošni občutek udobja in osredotočenosti. Krepitev vaše energije in čustvenih zalog je lahko zelo pomembna in je zelo koristna! Čas je, da izveste več o sebi, svojem srcu in ljudeh, ki so vam najbližji. To je lahko odličen čas za ustanovitev domačega podjetja ali študij na domu.

Starejše novice