V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj potrdili 82 novih okužb s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe s koronavirusom potrdili v 45 slovenskih občinah. Eno okužbo so potrdili pri pacientu iz tujine.

Največ novih okužb, kar 17, so zabeležili v Mestni občini Ljubljana. Enajst novih okužb pa so potrdili v Mestni občini Maribor, kjer je trenutno 98 aktivnih primerov koronavirusa.

Po tri nove okužbe so potrdili v občinah Braslovče, Domžale in Pivka. Po dve novi okužbi so včeraj zabeležili v občinah Ilirska Bistrica, Kranj, Kungota in Pesnica.

Po eno novo okužbo so potrdili v občinah Ajdovščina, Beltinci, Borovnica, Celje, Cerknica, Cerkno, Divača, Dobrepolje, Dobrovnik, Dornava, Gornja Radgona, Ig, Izola, Jesenice, Kamnik, Logatec, Kočevje, Koper, Križevci, Markovci, Medvode, Metlika, Mozirje, Nova Gorica, Postojna, Rače-Fram, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Šenčur, Škofja Loka, Šmartno ob Paki, Tišina, Turnišče, Vitanje, Vransko, Žalec.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

STO LJUDI MA VIRUS V MESTU Z 100K PREBIVALCI KAJ PA ZDAJ, NAJBOLJŠE DA SE ZAPREMO V KLET...POTEM PA TA PIČKICA NAPIŠE "KAR 17 NOVIH OKUŽB V LJUBLJANI", GOVORIMO PA O MESTU Z 300.000 PREBIVALCEV OKUŽENIH PA JE ZA DVA KOMBIJA LJUDI, ODJEBITE GOVNA MANIPUALTORSKA

Starejše novice