Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek velike sramote Green Dragonsov na nedeljskem večnem derbiju, za katero so z zvijačo poskrbele Viole. Dragonsom se smeje ves Balkan.

Najzvestejši navijači Olimpije so želeli v znak rivalstva zažgati vijoličasto zastavo NK Maribor. To jim je uspelo, a še večje zadoščenje je bilo na mariborski strani. Viole so namreč Dragonsom podtaknile vijoličasto baklo, tako da so najzvestejši navijači Olimpije na svoji tribuni prižgali dve vijoličasti bakli! 

Ko so Green Dragonsi ugotovili, kaj so storili, je na tribuni zavladala manjša panika, vijolični dim so pač želeli čim prej pogasiti. Za višek mariborskega zadoščenja ob ljubljanski sramoti na tribuni pa so poskrbeli še nogometaši Maribora, ki so prav v tistih trenutkih zabili še zadnji, tretji gol v ljubljansko mrežo.

Vso zmedo in sramoto članov ljubljanske navijaške skupine je uspel nekdo posneti in ta videoposnetek je postal prava uspešnica. Delili so jo na Facebook strani Balkanski navijači, kjer si jo je v dobrih 12 urah ogledalo že skoraj 30 tisoč ljudi.

Ko je »zamaskirani« član skupine Green Dragons dojel, kaj se je zgodilo, je poskrbel za neprecenljivo reakcijo, ki še danes polepša dan številnim Mariborčanom.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice