Policisti prosijo za pomoč pri kaznivem dejanju prepovedano prehajanje meja ali ozemlja države.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota na območju Lendave obravnavajo kaznivo dejanje prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države.

Osumljenec je danes zjutraj okoli 6. ure s kombiniranem vozilom znamke Ford Transit, madžarskih registracijskih številk, rdeče barve iz Republike Madžarske v Republiko Slovenijo prepeljal 13 tujcev, državljanov Turčije, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Republiko Slovenijo.

Osumljenec zbežal v smeri Lendave, policija prosi za pomoč

Policisti so navedeno vozilo poskušali zaustaviti, neznani voznik pa je kombinirano vozilo zaustavil na obvoznici mimo Lendave, sam pa peš zbežal v smeri Lendave oziroma nazaj v smeri naselja Pince.

Policija občane naproša, da na telefonsko številko 113 sporočijo informacije, v kolikor bi na navedenem območju zaznali osebo.

Neznani storilec je suhe postave, srednje rasti, z brado, brez las in z očali. Med potjo je odvrgel vrhnja oblačila.

Komentarji (4)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Levuharji to podpirajo

Surat Isla (ni preverjeno)

youtu.be/jkfy-T2opyQ

In reply to by Kurbinsin (ni preverjeno)

orožnik (ni preverjeno)

Ja in, tudi, če bi ga dobili, bi ga našo levičarsko krivosodje oprostilo. Najbolj bode v oči nedavna odločitev sodišč, za Tomšiča, ki je po LJ ulicah vpil, ubij Janšo, smrt Janši, edina rešitev za Slovenijo smrt Janši, je bil oprošče, na gorenjskem pa je neki Brence napisal Niki Kovač, "da že čisti dvocevko", pa je bil obsojen na 7 mesecev zapora, in, pazite, človek sploh ne poseduje "dvocevke"! Ampak levičarji bodo rekli, da je trako prav!

Mbb (ni preverjeno)

Jaz sem ga videl na protestu proti migrantom .

Starejše novice