Foto: Jure Banfi
Na spletnem oglasniku Bolha.com smo zasledili oglas za hotel v Mariboru, ki je naprodaj za 2,5 milijona evrov.

Med oglasi na spletnem oglasniku Bolha.com smo zasledili enega še posebej zanimivega. Naprodaj je hotel v Mariboru s skupno površino 619 kvadratnih metrov, lastniki pa so vrednost ocenili na 2,5 milijona evrov.

Fotografije ob oglasu razkrivajo, da gre za Hotel Lent.

»Predstavljamo vam prenovljen hotel za poslovne ali turistične nastanitve na ekskluzivni lokaciji v strogem centru mesta, ki bo vaše goste navdušil s sodobno in elegantno opremo,« so zapisali ob oglasu, v katerem navajajo, da je hotel: »Kompletno obnovljeno leta 2012, v letu 2022 celotna prenova objekta.

Tukaj si lahko ogledate fotografije prenovljene notranjosti.

V hotelu je na voljo 15 dvoposteljnih sob in dve hotelski suiti z džakuzijem.

Hotel se nahaja v starem delu mesta in je izhodiščna točka za obisk vseh večjih mestnih atrakcij, so še navedli in dodali: »Odlikuje se z zavidljivo lego na obrežju reke Drave, kjer se pogled razprostre na številne mostove, obrambna stolpa ter 450 let staro vinsko trto.«

»Hotel priporočamo vsem investitorjem, ki svoje goste želijo razvajati na ekskluzivni lokaciji s peš dostopom do poslovnega središča ter najlepših predelov Maribora,« so še zapisali.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zlo (nepreverjen)

Ni ta pajzelj od gnide saske

avokado (nepreverjen)

pa ti pokaži, kaj si ustvaril...anarhist !

In reply to by Zlo (nepreverjen)

Vlado Slamomlatov (nepreverjen)

Dosti predrago za ta pajzl.

avokado (nepreverjen)

zelo ugoden nakup...moja hiša je bila na Viču ocenjena na 1 M...pa sobe niso bile tako lepo urejene, pa samo 5 jih je bilo.

Starejše novice