Vir: Sodnedrazbe.si
Ne glede na to, ali se zanimate za nakup stanovanja, hiše ali pa rabljenega avtomobila, so morda pravi naslov za to sodne dražbe. Tako smo pregledali portal sodnih dražb in našli nekaj zanimivih nepremičnin in ostalih predmetov.

Na sodnih dražbah največkrat pristanejo hiše in zemljišča, včasih pa se zgodi, da se prodajajo tudi ostali predmeti, kot so na primer avtomobili, kosilnice, pečice ali vrtne garniture. 

Tako smo prečesali portal sodnih dražb in odkrili, da se v Podravju prodaja kar nekaj zanimivih tako premičnin kot nepremičnin.

Avtomobil Toyota

Okrožno sodišče na Ptuju bo na dražbi ponudilo avtomobil znamke Toyota C-HR. Avtomobil je bil prvič registriran leta 2021 in ima 65.520 prevoženih kilometrov. Hranijo pa ga v Mariboru.

Avtomobil je ocenjen na 22.500 evrov, a ga bodo na dražbi, ki bo potekala od četrtka, 22. februarja, do petka, 15. marca, ponujen po izklicni ceni 19.125 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Hiša

Okrajno sodišče v Mariboru bo na dražbi skušalo prodati hišo v Spodnji Selnici oziroma v Selnici ob Dravi.

Po podatkih je bila hiša zgrajena leta 1975 in zraven kleti obsega še pritličje ter prvo nadstropje. Pri tem pa je stanovanjska stavba razdeljena v dve ločeni enoti. Eno stanovanje je tako v pritličju, drugo pa v nadstropju.

Hiša je ocenjena na 154 tisoč evrov, na dražbi, ki bo potekala v četrtek, 7. marca, pa jo bodo prodajali po izklicni ceni 107.800 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Štirikolesnik

Iščete morda štirikolesnik? Na dražbi bo mariborsko okrajno sodišče prodajalo štirikolesnik Bombardier Can-Am Renegade 800.

Dražba bo potekala v Mariboru, in sicer v sredo, 21. februarja, vozilo pa se bo prodajalo po izklicni ceni 1500 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Bazen 

Okrajno sodišče na Ptuju bo na sodni dražbi, ki bo potekala v četrtek, 29. februarja, prodajalo tudi bazen sive barve znamke Intex, ki je velik 5 x 3 metre.

Bazen, ki ga bodo postavili na sodno dražbo, se bo prodajal po izklicni ceni 500 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Prenosni računalnik

Ste ljubitelji računalniških iger? Ptujsko sodišče bo na dražbo namreč postavilo prenosni 'igričarski' računalnik Asus TUF Gaming.

Dražba bo potekala v četrtek, 29. februarja, računalnik pa se bo prodajal po izklicni ceni 600 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Hiša

Na sodni dražbi se je znašla hiša v Juršincih, ki je bila zgrajena leta 1987.

Gre za hišo masivne gradnje, pri čemer je stavba podkletena, pritlična z urejeno mansardo s centralno kurjavo, vodovodno in elektro inštalacijo in z urejenim okoljem ob asfaltni cesti. Velik hiše znaša 236 kvadratnih metrov.

Dražba bo potekala v četrtek, 14. marca, pri čemer je hiša ocenjena na 134.303 evre, a se bo prodajala po izklicni ceni 67.151 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Hiša

Na sodnih dražbah pa bodo skušali prodati tudi hišo oziroma polovični solastniški delež nepremičnine, ki stoji v središču Maribora, na Tomšičevi ulici.

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1913, a je bila obnovljena pred 24 leti. Obsega pa klet, pritličje, medetažo in nadstropje. Skupaj ima hiša 324 kvadratnih metrov.

Ocenjena vrednost je 192.357 evrov, delež pa se bo na dražbi, ki bo potekala v sredo, 3. aprila, prodajal po izklicni ceni 160 tisoč evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Avtomobil

Prav tako je v Mariboru naprodaj tudi osebni avtomobil znamke Audi A4 Avant 1.8 TDI, katerega letnik je leto 2004.

Sodno dražbo, ki bo potekala v sredo, 28. februarja, je odredilo mariborsko okrajno sodišče, vozilo, ki je ocenjeno na tisoč evrov, pa se bo prodajalo po začetni ceni 333 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Prenosna klimatska naprava

Iščete klimatsko napravo? Za 150 evrov jo lahko kupite na sodni dražbi ptujskega sodišča.

Gre za klimatsko napravo znamke Comfe, dražba pa bo potekala v četrtek, 29. februarja.

Vir: Sodnedrazbe.si

Sedežna garnitura

Okrajno sodišče na Ptuju je ne nazadnje na dražbo postavilo sedežno garnituro sive barve.

Dražba bo potekala v četrtek, 29. februarja, sedežna garnitura pa se bo prodajala po izklicni ceni 500 evrov.

Vir: Sodnedrazbe.si

Komentarji (3)

Politik (ni preverjeno)

Star avto,verjetno s pepelom in žagovino v zagnanem motorju,hiša ki je že v naprej določena za preprodajalca,stara sedežna ,ki ni vredna pol evra,in verjetno nepošten odvzem računalnika mladostniku ,ki ga potrebuje za šolo,.vse to delajo naši bosanski rubežniki,ki so vredni manj od pljunka ,medtem ko eliti milijone podpisujejo pa je narod tiho.FUJ.

Kaar (ni preverjeno)

Kje pa je ta drazba , naslov ura.

Ploko (ni preverjeno)

poscijemo se na komunisticno pokradene stvari ki jih prodaja udba-arsenovicu,jankovicu in ostali komunisticni zalegi ste ze zasegli naropane milijone in vse ostalo-vas vprasam!!!

Starejše novice