Izvedeli smo, da mariborski župan Saša Arsenovič in njegova žena Katja pričakujeta novega družinskega člana.

Na Mestni občini Maribor so za Mariborinfo razkrili, da mariborski župan Saša Arsenovič z ženo Katjo pričakuje novega družinskega člana

»Župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič letošnje poletje preživlja doma v Mariboru v krogu svoje družine, kjer že nestrpno pričakujejo prihod novega družinskega člana,« so dejali v kabinetu župana. Družinica pa se ob veselem pričakovanju veseli še poletnega oddiha.

»Glede na pestro ponudbo turističnih nastanitev v naši državi, bo z družino vavčerje vsekakor izkoristil,« so še dejali na občini, a niso razkrili, kje v Sloveniji bo župan dopustoval.

Zakonca Arsenovič sta se poročila 8. junija 2019, imata dve leti in pol starega sina Aleksa, iz prejšnjega zakona pa ima Arsenovič še dve najstniški hčerki.

Spomnimo. Mariborski župan si je sicer letos že privoščil oddih, ki pa mu je prinesel nekaj sivih las. Med dopustom si je ogledal teniški turnir serije Adria Tour, na katerem se je pojavilo več primerov koronavirusa. Stika z igralci in organizatorji župan, sicer nekdanji profesionalni igralec tenisa, ni imel, a se je kljub vsemu iz preventivnih razlogov odločil za testiranje na koronavirus

Kasneje se je izkazalo, da je županov test na koronavirus negativen.

Koronavirus je sicer že marca prebolel mariborski podžupan Samo Peter Medved, ki je po vrnitvi iz dopusta na Južnem Tirolskem takoj opravil test. Ta je bil sprva negativen, vendar se v kabinet preventivno kljub temu ni vračal. Še dobro. Zaradi slabega počutja je ponovno odšel na testiranje, ki je pokazalo pozitiven rezultat.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Prasec grdi se zdaj razmnozuje ko lahko krade obcinski denar

Hojs (nepreverjen)

wft je s tabo narobe

In reply to by Default (nepreverjen)

Starejše novice