Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 23. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Morda se vam bo zdelo močnejše, da se boste bolje spopadli s svojimi dnevnimi rutinami, delom ali zdravjem, dragi oven. Verjetno se boste počutili posebej motivirani, da izboljšate svoje navade. Vzemite si čas za poslušanje.

Malo je verjetno, da bo poskus, da bi poskušali najti rešitev za težavo, uspešen, lahko pa se umaknete. To je odličen čas za raziskovanje teme ali delo na projektu pozorno in z visoko močjo koncentracije. Ste iznajdljivi in ​​ustvarjalni, vendar ste se tudi pripravljeni potruditi.

Morda boste danes nekoliko manj potrpežljivi do neresnih zadev ali površnosti interakcije. Dan je dober za preverjanje svojega notranjega sveta. Biti v bližini ljudi, ki jim zaupate in jih dobro poznate, je zdaj želja in morda iščete globljo povezavo z nekom ali s seboj.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnja Luna vas postavlja v potencialno razsvetljujoč položaj, da dobite drugačen pogled na svoje življenje, dragi bik. Iz tega procesa lahko izhajata ravnovesje in harmonija, čeprav boste morda ugotovili, da veliko tehtate, da bi prišli do te točke!

Hobi ali romanca lahko močno vplivata na vas danes in jutri, predanost nečemu (ali nekomu), ki ga imate radi, pa vas motivira in žene.

Smiselno je biti izbirčen pri tem, v kaj boste danes vložili svojo energijo, in si prizadevati za polnjenje, namesto da bi si prizadevali. Posledično se zaupanje gradi na nenaden in naraven način. Lahko se počutite dobro, ker lahko računate na partnerja ali prijatelja.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes in jutri se še posebej zanimate za svoj notranji svet, dragi dvojčki, čeprav se osredotočate tudi na to, da stvari opravite. Veliko zadovoljstva lahko dobite od prizadevanj za izboljšanje družinskega in domačega življenja in ste v dobrem položaju, da prevzamete odgovornost.

Pravzaprav danes pritegnete druge na miroljuben in moder način. Morda obstaja načrt ali projekt, ki vas bo spodbudil in mu boste radi posvetili čas in energijo.

Čeprav ste na odličnem mestu za sodelovanje z drugimi, boste morda želeli sami sebi dokazati, koliko lahko dosežete sami. Danes iščete močnejši občutek kontinuitete in varnosti.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Čeprav ste se zaradi neke zadeve morda počutili čustveno ali razburjeni, dragi rak, zdaj pridobivate dovolj perspektive na situacijo, da vidite, kje se lahko iz te izkušnje naučite. To je dober čas za specializirano učenje ali razvoj spretnosti.

Vsekakor želite prispevati nekaj vrednega. Hkrati pa Luna preživi dan v vašem sektorju igre, romantike in ustvarjalnosti, aktivnost in vključenost pa se zdaj zdi prednostna naloga. Okoli nedavnih načrtov in projektov se lahko vznemirja.

Danes se predstavljate z močjo in predanostjo, vendar ne na zastrašujoč način, saj vas v enaki meri spremlja vaš smisel za zabavo in igro. Čeprav to ni idealen dan za trdo in hitro odločanje, je odličen čas, da daste drugim občutek, da jih cenite, ali okrepite vezi.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Danes in jutri si v dobrem položaju, da se počutiš bolj opolnomočenega in odgovornega za svoj denar, sredstva, talente in poslovne zadeve, dragi lev. Občutek, da ste na vrhu svojih praktičnih zadev, vam daje več ravnotežja in zaupanja.

Današnji dan vas potegne v tišje čustveno mesto z Luno v vaši solarni četrti hiši v harmoniji s Saturnom. Opazovanje in strategija zmagata dan. Pripravljeni ste opraviti stvari, še posebej v zakulisju.

Sposobni ste združiti domišljijo in praktičnost z uspehom. Čeprav se morda ne zdi, da napredujete na očiten način, sta motivacija in odločenost za notranje spremembe veliki.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Danes in jutri boste morda uživali v dvigu samozavesti ali motivacije zaradi izmenjave idej z drugimi ali podpore prijatelju, draga devica. Vzdušje je močno za razumevanje in sprejemanje razlik, zato boste morda dobili boljši prostor.

Tranziti vas dobro postavijo, da se počutite bolj sposobni in odgovorni. Pogovori o partnerju ali s partnerjem so lahko pomembni.

Medtem ko je danes lahko malo težko osredotočiti se z Luno v vaši solarni tretji hiši, imate odličen občutek za iskanje pravih informacij ob pravem času. Uresničljivi cilji in dejavnosti resnično pritegnejo in seveda izločate informacije, ki so za vas malo praktične.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Luna preživi dan v vaši solarni drugi hiši, draga tehtnica, kar kaže na potrebo po enakomernem, predvidljivem tempu ali zemeljskih, prizemljenih dejavnostih.

Tranziti tudi pomagajo krepiti vaš čustveni svet ali prepričanost vaših občutkov. Iz preučevanja plasti situacije se lahko veliko naučimo! Današnji dan je močan, da se potegnete vase, da zberete več moči.

Pametno je, da se umirite in razmislite o praktičnih vidikih svojih prizadevanj. Danes ste lahko precej samozadostni, morda vas motivira cilj, da se počutite manj dolžni drugim ali odvisni od stvari. Glede na to, da se bo Merkur obrnil direktno, trenutno ni vse jasno, a potrpežljivost je z vami.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Ste v dobri kondiciji, da okrepite moč s svojimi povezavami z drugimi ali z upoštevanjem svojih dolgoročnih načrtov, dragi škorpijon. Združevanje drugih je bolj naravno. Popolnoma uživate v snovanju načrta.

Prepoznavanje problematičnih področij vašega življenja je zdaj intuitivno in tudi opuščanje. Poslušajte svoje instinkte. Luna je ves dan v vašem znamenju in prinaša čustva na površje.

Na srečo lahko svoje občutke usmerite v produktivne projekte zaradi stabilizacijskih vplivov, ki vam pomagajo prizemljiti in usmeriti vašo pozornost na praktično stran stvari. Posledično vzamete najboljše od tradicionalnega in inovativnega ter prihajate do zelo iznajdljivih idej in metod.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Več pozornosti posvečate svojim slutnjam ali sanjam, dragi strelec, in lahko pridobite čudovit vpogled v zdravstvene ali službene zadeve. Medtem ko so bile te zadeve za vas včeraj še bolj zaostrene, si še niste tako blizu neke situacije, da bi lahko zdaj dobili boljši pogled nanjo.

V tem stanju bi lahko sanjali o novih metodah za učinkovitejše in zadovoljujoče opravljanje svojega dela in nalog. Bolj ste ponosni na svoje delo, vodstvene sposobnosti in uspešnost, vendar so današnji tranziti najboljši za opazovanje, načrtovanje in strategijo.

Ne boste pretiravali niti z delom niti z igro, kar je trenutno odlično za vas. V svoje delo vnašate več izvirnosti, hkrati pa vlagate tudi potrebna prizadevanja za premikanje projektov. Prav tako je pomembno, da danes zvežete proste konce in izpolnite svoje obveznosti.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes in jutri boste morda nadvse uživali v tem, da se boste naučili nečesa novega ali razvijali svoje specializirane spretnosti ali znanja, dragi Kozorog, saj se tako počutite močnejšega. Dobro absorbirate informacije in ste nagnjeni k pomembnim lekcijam ali temam.

Gradi se vaš občutek namena. Ustvarjalno gledano se stvari pospešujejo. Vaša sposobnost, da se vse strani počutijo vključene, vam pomaga in krepi vaš položaj pri drugih. Čeprav današnji dan ni primeren za drzne poteze, je korak za korakom naklonjen.

Čeprav ste po naravi nagnjeni k pozitivnim situacijam in ljudem, morda se znajdete točno tam, kjer morate biti ob pravem času, ste tudi pripravljeni trdo delati ali se malo žrtvovati, da bi v prihodnosti pridobili več.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Pripravljeni ste, da se danes in jutri osredotočite na najpomembnejše podrobnosti, dragi vodnar. Hitro lahko pridobite več vpogleda v poseben projekt ali osebo. Pridobivanje občutka poslanstva ali namena je zdaj lahko spodbudno.

Vaše ambicije rastejo in vaš seznam opravil se polni. Če veste, da vam lahko učinkovita in tekoča rutina pomaga pri doseganju ciljev, vas lahko motivira, da stvari opravite.

Luna na vrhu vaše sončne karte vas ohranja v mislih, osredotočenih na cilj. To je še en dan za osredotočanje na dolgoročne in praktične cilje, a za razliko od včeraj ste danes bolj samodisciplinirani in delujete z namenom.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Morda boste danes in jutri našli zadovoljive načine, da vnesete več ravnovesja v prijateljstvo ali partnerstvo, drage ribi. Če se v svojih interakcijah manj osredotočate na rezultate, to pomeni, da bolj naravno izmenjujete informacije in uživate v toku.

Zdravo dajanje in dajanje je zdaj bolj očitno nagrajujoče, saj se počutite rahlo izzvane. Bolj nagrajujoče je komunicirati z drugimi, ko se vsi vpleteni počutijo slišane, in takšen scenarij je zdaj verjeten.

Z današnjo Luno iščete nerutinske, ustvarjalne izkušnje. Prav tako iščete načine, kako svojim prizadevanjem pripisati večji pomen ali svojo energijo usmeriti v zadovoljujoče dejavnosti.

Starejše novice