Foto: Facebook profil EMKEJ
Slovenski raper in ustanovitelj Wudisban Records iz Maribora je izdal nov poletni hit. Ste ga že slišali?

Emkej, eden najbolj prepoznavnih slovenskih izvajalcev hip-hop glasbe in član hip-hop skupine Tekochee Kru, je izdal nov poletni hit Airplane mode.

Mlad glasbenik s hitom sporoča: »Včasih se je treba odklopiti. Od zvonenja telefona, piskanja smsov in neskončnih nepomembih obvestil, ki nam jih servirajo ne tako pametne naprave. Čeprav z njimi pogosoto lovimo momente, jih istočasno tudi zamujamo. S snemanjem in fotografiranjem jih delamo manj avtetične in jih v resnici nevede kvarimo. Ko si samo krajšamo čas z drsanjem po zaslonu, pa našim bližnjim potiho sporočamo, da niso tako zanimivi, kot so vsebine na telefonu. Pa so res?«

Za glasbo novega hita Airplane mode je poskrbel mlad producent iz Domžal David Erak, videospot pa je tokrat naredil Emkej sam.

»Vsi objavlajmo enake fotke v sončnem zahodu, iste ribe z blitvo in krompirjem na srebrnem pladnju in identično orošeno pivo na mizici ob morju,« pravi Emkej.

Ali ste vedeli, da »na dan s palcem na telefonu povprečno poskrolamo 90 metrsko razdaljo. Naredite si uslugo in se (vsaj to poletje) skinite z neta«.

Prisluhnite novemu komadu in poskušajte preklopiti telefon na letalski način. Boste zmogli?

Starejše novice