Foto: Bernarda Plavšič
Znana mariborska vplivnica Jasna Vale, ki je svoje sledilce razvajala z modnimi nasveti, je čez noč ostala brez enega izmed poglavitnih virov zaslužka. Njen Instagram profil so izbrisali.

Mnogi menijo, da zaradi izbrisa oziroma deaktivacije profila na družbenem omrežju ni treba izgubljati živcev, vendar za nekatere posameznike podoba na družbenih omrežjih predstavlja vir zaslužka.

Znani Mariborčanki izbrisali Instagram profil

Tudi Mariborčanka Jasna Vale, znana modna vplivnica, je zadnja leta trdno gradila svoj Instagram profil, vendar je šel ves trud kar čez noč v nič.

Iz neznanega razloga so se namreč na Instagramu odločili, da izbrišejo njen profil z imenom _jasna_vale. S tem pa ni izgubila zgolj svoje baze sledilcev, ampak vse spomine in zgodbo, ki jo je ustvarjala skozi leta.

»Ko se to zgodi je res žalostno«

Žalostno novico je Mariborčanka sledilcem sporočila danes, na svojem novem Instagram profilu, ki ga ima pod imenom jasnavalenew.

»Očitno je čas za nov začetek.
Ker starega _jasna_vale profila ni več, bom zelo vesela, če me boste podprli na novem profilu, kjer bom zdaj ustvarjalca ter širila svoje vsebine. Verjamem, da me boste zvesti sledilci še radi vedno spremljali in da bomo ustvarili lepo skupnost na tem profilu. Hvala vsem za vso podporo.

P.s.: To kar se zadnje čase dogaja na Instagramu, da profili izginjajo po tekočem traku in kaj sledi po tem, ko se to zgodi je res žalostno,« je zapisala Jasna Vale v objavi na novem Instagram profilu.

Komentarji (19)

RP (ni preverjeno)

Zalostno je to, da je tako vezana na tako neumnost. Zalostno je, da ni imela backupa. Zalostno je, da je mozno na tak bedast nacin sploh zasluzit. Vesel sem, da je malo zacutila vso bedo instagrama.

69 (ni preverjeno)

Še vedno pa ne čuti, niti se zaveda svoje lastne bede. To je pa najbolj žalostno.

In reply to by RP (ni preverjeno)

G.Golob premier (ni preverjeno)

Ko sem priletel z Helikopterjem v prekmurje so prekmurci mislili,da je priletel bog na križu in leta po prekmurju.

In reply to by 69 (ni preverjeno)

Juhica (ni preverjeno)

Ti pa si križan, ja. V glavo. Bedak. Še nisi nosa pomolil iz Lj, Prekmurje pa je zate svetlobna leta daleč. Če pa boš slučajno zašel tja, te bodo prekmurci prav lepo sprejeli. Ne ločijo ljudi po pameti.

In reply to by G.Golob premier (ni preverjeno)

Franca99 (ni preverjeno)

To je realnost teh Instagram "modelov". Zgubijo dostop do platforme, pa naenkrat niso vec modeli.

pohorskisvizec

Ta je znana Mb /čanka.Koga to briga?

Fischer (ni preverjeno)

Znana ravno toliko kot sosedova Francka! Nehajte že s temi umetnimi prostitutkami!

orožnik (ni preverjeno)

Malo čitam o teh "vplivnicah", pa kako je možno služiti, da objavljaš bedarije, ljudje ti nasedajo in služiš na račun naivnežev, Slovenci so že čisto poneumljeni. Zase vem, če delam 10 ur na strehi, kar ni enostavno, dobim 100 evrov.

Surfeiter (ni preverjeno)

Toliko dobiš v vsakem malo boljšem kafiču (10€/uro) ... + napitnina ...

In reply to by orožnik (ni preverjeno)

GostQ (ni preverjeno)

Nikogar ne zanima. Res sožalje,da se ji je IG sesul, res tragedija, če ti je to max v življenju. Froc pa ded ma fotografijah,da jih reklamira. Bruh

n8 (ni preverjeno)

To je pa res tragedija! Le kako se lahko življenje tako kruto poigra z "vplivnico", katere sicer skoraj nihče ne pozna? . Zares grozno!

Oh no! Anyway (ni preverjeno)

Oh no! Anyway....

Jack00000 (ni preverjeno)

Tak se mi zdi,kot da živim v krsti.. za nobenega od teh vaših "znanih" mbjevcev nisem nikoli slišal ali jih videl.. razen ko se jim kaj "groznega" zgodi, pa se pojavi njihovo PR sporočilo v spletnem lokalcu....

infomb (ni preverjeno)

Žalostno, je ko nekomu zgori bajta, ne pa, ko eni frfli zbrišejo instagram profil. Delat se naj spravi.

Šumar (ni preverjeno)

Znana mariborčanka???
Prvič slišim za njo... Je očitno imela predolg jezik... Oz.prehitre prste... Pa so kenclali...

Legionar (ni preverjeno)

Bluzerke in luzerke iščejo pozornost .

Stanko Kodric (ni preverjeno)

Vplivnics , pa ja ! Pošteno delo si naj najde, ne pa zbirat všečkov za zaslužek! Žalostno je to, da nekateri verjamejo da je vplivnics poklic !
Prav nič se mi ne smili !

Surfeiter (ni preverjeno)

Znana modna vplivnica? Pih, pa kaj še? Morda znana inštruktorica igranja na frulico po notah? Zato imajo nekateri na trebuhu note vtetovirane ...

Mišo (ni preverjeno)

Ha ha ha vplivnica.....o ha hahaha ....oooo ha ha ha ha .....

Starejše novice