Foto: Jure Banfi
Prekmursko-štajerski derbi Mure in Maribora bo, žal, imel tudi črno piko zaradi poteze nekaj nepremišljenih članov navijaške skupine Viole.

Prekmusko-štajerski derbi Mure in Maribora je prekinjen, če se bo tekma nadaljevala, še ni znano.

Za prekinitev dvoboja so v 57. minuti poskrbeli člani navijaške skupine Viole, ki so ob vodstvu Maribora z 0:2 proti igrišču odvrgle topovski udar.

Silovita eksplozija je očitno poškodovala tudi dva rezervista Mure, saj so se nogometaši domačega moštva ravno v tistem času ogrevali pred tribuno, na kateri so bili mariborski navijači.

Eden od igralcev Mure - po neuradnih informacijah naj bi se poškodovali trije nogometaši črno-belih - je v spremstvu klubske zdravniške službe prostor ob igrišču zapustil z rokami na ušesih. Eksplozija je namreč bila tako silovita, da bi lahko nastradal tudi bobnič v ušesu.

Nogometaši so na zelenici skoraj deset minut čakali na nadaljevanje tekme. Uradni napovedovalec tekme je gostujoče navijače pozval, naj se vrnejo na tribuno, po novi eksploziji pa je David Šmajc v 66. minuti ekipi poslal v slačilnico.

Na semaforju teče 82. minuta, po posvetu predstavnikov obeh ekip, delegata in sodnikov pa se bo tekma nadaljevala šele po tem, ko bo navijaška skupina zapustila tribuno.

Foto: Jure Banfi

Komentarji (7)

Malinovec (ni preverjeno)

Čestitke fantom, da so zaključili tekmo.

Mbb (ni preverjeno)

Kdaj bodo uvedli zakon o navijačih ?
To je nogometna sramota .

mem1 (ni preverjeno)

gamad smrdljiva, spucat s stadiona in nikola več na stadion!!!

dindunafing (ni preverjeno)

treba stave zjebat

Jaka333 (ni preverjeno)

Tukaj se pokaže kultura ljudi. Izmečki od ljudi. Poškodovali 6 ljudi z eksplozivom. Opice ne kulturne. Balkan mentaliteta.

- Obvezno kamere nastavit ( kapuce, kape prepovedane)
- Obvezno za vsake izgrede minimalno 10000€ kazni

Bo hitro mir pred temi izmečki.

Lokomotivagas (ni preverjeno)

Budale od budal.

Alo (ni preverjeno)

Zaradi poškodbe na nogometni tekmi, pomoč iskal tudi otrok

Starejše novice