»To, kr sem si res želel dolgo časa, sem se mi zdaj uresničlo in sem presrečen,« je priznal glasbenik (foto: Jaka Arbutina).
V Mariboru se je minuli vikend začel že 32. Festival Lent, čast otvoritvenega koncerta pa je pripadla priljubljenemu glasbeniku Robertu Pešutu – Maginificu, ki je bil ta večer še posebej vzhičen in odlično razpoložen.

Vsem dobro znani glasbenik in hitmejker Magnifico je na velikem odru festivala Lent nastopi z novim orkestrom, ki ga je sestavil sam in mu ponosno reče 'moj orkester'. 

»Nastop na mariborskem Trgu Leona Štuklja v bil res prava bomba, vroče in navdihujoče. Jaz pa sem imel še dodatni razlog za veselje, saj sem s seboj prvič pripeljal posebnost, svoj prvi Magnificov orkester. 

Poimenoval sem ga Disko šlager orkester, ki ga sestavljajo odlični glasbeniki. Saj to idejo sem imel že dlje časa, zdaj pa se mi je dolgoletna želja tudi uresničila. 

Res je, da sem z orkestrom sicer tudi že nastopil, a nikoli s čisto svojim. 

To sem si res želel dolgo časa, imeti svoj orkester,« je priznal presrečen Maginfico, ki je skupaj z orkestrom postregel s pravo glasbeno poslastico.

Magnifico je na koncert s seboj je pripeljal posebnost in svojo novost: Disko šlager orkester.

Starejše novice