Foto: Facebook profil Nataša Drgas
Da bi našli pogrešano Simono Meglič iz Levanjcev, so gasilci že prečesali gozdove, iščejo jo policisti, iskali pa so jo tudi že potapljači in konjeniki, Simone pa še vedno ni domov.

Simona Meglič iz Levanjcev v Destrniku je, kot smo že poročali, od doma odšla 10. decembra. Ob šesti uri zjutraj jo je mama, v njeni sobi, videla še zadnjič, poroča Planet TV

Le malo kasneje je ugotovila, da Simone več ni doma. Z mislimi, da si kuha kavo, je preverila še v kuhinji, vendar njene edine hčere ni bilo. 

Šla je na jutranji sprehod, vendar brez psa

Na jutranje sprehode je sicer rada šla, za Planet TV pripoveduje mama, a je po navadi s seboj vzela svojega rotvajlerja, ki je pa na usodno jutro ostal doma. 

Simono je nazadnje videl sosed, ko se je po poti ob cesti sprehajala nazaj proti svoji vasi, še poroča Planet TV. Sosed je avto obrnil, saj je v hladnem jutru Simono želel zapeljati do njenega doma, vendar je na poti ob cesti več ni našel.

Simonin telefon je nekaj časa še zvonil v prazno, nato je tudi ta obmolknil. 

Po okolici so še vedno aktivne redne patrulje, po novem letu pa je potekala tudi iskalna akcija, ki so jo organizirali domačini, ki ne obupajo.  

Je bila Simona ugrabljena ali je padla v roke kriminalne združbe?

»To so jo neki pobrali, pa adijo. Mislim .. Imam občutek, da ni druge možnosti,« s težkim srcem za Planet TV pove oče in doda, da si le želi, da bi ji lahko še enkrat zapel.

Zadnje mesece naj bi se Simona začela pogosteje družiti s prijatelji iz Maribora, vendar doma ni želela povedati kdo so, še poroča Planet TV. 

Simona je stara 43 let, visoka 165 centimetrov in tehta približno 55 kilogramov. Ima dolge črne lase in rjave oči. Od doma je odšla oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in bele športne copate številka 35. 

Če imate kakršnekoli informacije ali Simono Meglič kje opazite, obiščite najbližjo policijsko postajo, pokličite na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prerok (nepreverjen)

Glede na njeno starost, najprej ugotovite njeno psihično stanje in potem lahko sklepate kje jo boste našli!!!

Čuk (nepreverjen)

Ne sklepaj drugih po svojem psihicnem stanju . Debilko .

In reply to by prerok (nepreverjen)

Čuk (nepreverjen)

Prvih 48 ur je odlocilnih kadar gre za kriminalno dejanje ,očitno so zamudili .

Žbunek (nepreverjen)

Hm. Zdaj ravno san na novicaj preštu, ka je Nemška policija našla mrtvo žensko, za štero sklepajo ka bi naj bilja iz Slovenije. Po opisu trupla je preci podobno tej izginuli ženski. Zgleda, ka je rejsan žrtev kriminala.

Vojko (nepreverjen)

Eni ste pa res debili.

Vojko (nepreverjen)

Preiščite bližnji gozd in povežite se vsi ki ste jo poznali.

Mimovrste2 (nepreverjen)

ZAKAJ niso izsledili njenega mobitela?!!! Ga je imela s seboj!

Kako? (nepreverjen)

Visoka 165 cm, štev. obuvala pa 35, je to mogoče? Ziher bi klici z njenega telefona in nanj povedali največ, če
ne celo vse. Tudi če telefona ni, ima policija možnost vpogleda v kontakte pri operaterju. Se tega noben ne spomni?

Starejše novice