Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 26. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes imate veliko v mislih, dragi oven, saj se Sonce in Merkur usklajujeta v vašem sektorju duše. To je lahko čas za verbalizacijo ali razrešitev zasebne zadeve. Nagnjeni ste k analizi in obdelavi nedavnih dogodkov ali idej, ideje, ki se vam zdaj porodijo, pa so lahko zelo pomembne.

Razkritje pogovorov ali podrobnosti, ki se pojavijo, lahko spodbudi nekakšno prelomnico. Lahko bolje sporočite ali racionalizirate zadevo, ki jo je bilo pred danes težko izraziti ali razumeti! Morda boste obudili temo iz preteklosti ali pridobili nov vpogled v staro težavo.

Druga možnost: ob razkritju nečesa je povezan dober občutek očiščenja ali sprostitve. Čeprav ste lahko nekoliko ujeti v svoj zasebni svet, Luna preživi dan v vaši družabni solarni sedmi hiši in ste lahko precej osredotočeni na odnose.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Pravi čas je, da pripravite trdne, čvrste in praktične načrte za prihodnost, dragi bik, in verjetno boste zdaj prejeli precej koristen nasvet od prijatelja ali vaših omrežij. Danes imate edinstveno okno v zadeve, povezane s prijateljstvom, skupinsko pripadnostjo ali dolgoročnim ciljem!

Pojavi se potreba po samoizražanju in morda boste razvili dober odnos z ljudmi okoli sebe. Lahko vas imajo za avtoriteto v zadevi ali pa vas lahko prosijo, da spregovorite o neki temi. Namesto tega boste morda spoznali nekoga posebnega prek prijateljev, učenja ali mreženja.

Dan je močan za komunikacijo in prijateljstva in resna tema za vaše razprave in misli ni neprijetna - zdi se precej produktivna. Današnji tranziti vam pomagajo videti načrt ali prijateljstvo z večjo jasnostjo - morda boste prišli do popolnejšega razumevanja dolgotrajne težave.
 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Merkur in Sonce bosta kmalu združila moči, dragi dvojčki, in kmalu se bosta srečala s Saturnom, kar vam bo pomagalo, da boste jasneje videli karierne in življenjske cilje ali poklicne zadeve in odgovornosti. Vaš pogled je bolj uravnotežen in logičen, in čeprav ta pogled morda ne upošteva vseh stvari, je dragocen!

Verbalizacija vaših misli jim daje življenje in vam pomaga, da jih bolje razumete. Vaša sposobnost sklepanja je trenutno mogočna in smiselni pogovori ali komunikacija vam lahko pomagajo, da obrnete zavoj, vsaj na mentalni ravni. Lahko pritegnete veliko pozornosti ali veliko pozornosti posvetite svojim ciljem in ambicijam.

Smiselno je, da se bolje zavedate, kaj sporočate, saj vaše besede nimajo le večjega vpliva kot običajno danes, ampak lahko ostanejo še kar nekaj časa v prihodnosti. Če ustvarite zgodbo, ki ne izgine hitro, si prizadevajte, da bo dobra!

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes se lahko pojavi razsvetljenje na mentalni ravni, dragi rak, ko se Sonce in Merkur usmerita v poravnavo. Obe telesi se bosta kmalu srečali s Saturnom in vi imate o čem razmišljati! Z vami je večja mentalna jasnost, zaradi česar je dober dan za pridobitev pogleda na vaše življenje.

Zdaj se pojavijo pogovori, novice in misli, ki vam pomagajo razčistiti napačne predstave in oblikovati bolj določne načrte. Izpolnite prazne prostore, večinoma povezane s študijem, osebnimi interesi, potovanjem ali komunikacijskim projektom. Morda se boste počutili prisiljene ali navdušene, da svoje ideje, prepričanja in osebne filozofije delite z drugimi.

Z vami je odlična energija za uživanje v novi vrsti misli ali nekakšni mentalni avanturi. Lahko pride pomemben podatek, ki dopolni sliko. To je lahko čas za majhne žrtve, ki vam bodo pomagale zagotoviti velike dobičke v prihodnosti. Koristno je upoštevati, da čeprav so pogovori trenutno lahko zanimivi in ​​dragoceni, morda manjka čustven ali občutljiv element.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Danes je lahko pravi čas za rešitev problema ali skrivnosti, dragi lev. Sonce in Merkur se usklajujeta v vaši solarni osmi hiši in morda boste odkrili nove informacije o intimnem razmerju ali finančnih težavah. Če morate rešiti zapleteno zadevo, je to odličen čas za to. Ni toliko čas za globoke povezave, kot je primeren za pogled na globlja vprašanja z več objektivnosti in razuma.

Pravzaprav je lahko občasno koristno, če se le toliko oddaljite od čustev. Lahko se počutite, kot da ste na misiji odkriti resnico zadeve. Ste mentalno ostri in vidite podrobnosti, ki ste jih morda spregledali ali ki v preteklosti niso bile na voljo.

Zdaj lahko pride do kritičnega pogovora ali opažanja. Čeprav bi se danes lahko soočili z nekaterimi realnostmi, je to začetek svežega novega razmišljanja ali nova usmeritev na mentalni ravni. Končno boste pridobili več zaupanja v svoje na novo okrepljene načrte.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Merkur in Sonce se usklajujeta v znamenju nasproti vašega, draga devica, mentalna energija pa je intenzivna in v središču pozornosti. Vaš um je danes zaposlen s predelavo, razvrščanjem in organiziranjem vaših misli in idej, interakcije ali pogovori z nekom pa lahko pomagajo spodbuditi pomembno razmišljanje.

Odnosi sami so lahko glavna tema razprave. Nekaj ​​čustvene odmaknjenosti je trenutno lahko koristno. Zgodijo se pogovori, ki morda ne bodo popolnoma vključili vaših čustev, vendar so lahko zelo konstruktivni.

Morda bo prišlo do nove jasnosti ali preobrata v odnosu in pravi je čas, da drugim prepustite, da prevzamejo vodstvo v pogovorih. Svetovanje ali pogajanje vam lahko zdaj pomaga.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Ko se Sonce in Merkur usklajujeta v vaši solarni šesti hiši, draga tehtnica, lahko zadeva v zvezi s službo ali zdravjem pridobi moč ali jasnost. Zdaj ste nagnjeni k razmišljanju o stvareh in se posvečate podrobnostim. Pravzaprav vam podrobnosti danes dobro služijo, ko se spomnite pomembnih stvari ali zapolnite nekaj praznin.

Ste v odlični formi za izdelavo načrtov in seznamov, urejanje, izpopolnjevanje in pogovor o stvareh. Delo, opravila ali dnevne rutine vas lahko nenavadno zaposlijo in med tem boste morda naredili pomembno odkritje. Z artikulacijo svojih idej jih lahko oblikujete tako, da stvari vidite jasneje.

Najbolje je, da ne pozabite, da komunikacija in praktična vprašanja ponavadi prevladujejo in se začasno umaknejo intuiciji in čustvom. Vendar pa Luna preživi dan v vašem znamenju in stik z vašimi čustvenimi potrebami je lahko navdihujoč.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnje energije so zelo privlačne na mentalni ravni, dragi škorpijon. Med temi tranziti ste še posebej zgovorni in morda dramatični, vendar ste tudi zelo zavzeti za iskanje odgovorov in temeljito razumevanje zadeve.

Morda boste pridobili nekaj jasnosti glede ustvarjalnih projektov, odnosa, tečaja ali hobija. Danes ste bolj ponosni na svoje delo, ideje in prepričanja, drugi pa to upoštevajo! Ustvarjalni projekti bi lahko dosegli prelomnico ali pa bi lahko prišlo do romantičnega razkritja.

Zdajšnja opažanja so verjetno pomembna in ocenjevanje nedavnih idej je lahko koristno. To je čas za jasnost misli in namere, čeprav je poudarek bolj na praktični ali logični strani situacije in manj na čustvih, ki so za njo. Zdaj je mogoče najti konstruktivne rešitve nedavnih težav.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

To je lahko čas pomembnih pogovorov ali načrtov o domačih zadevah, dragi strelec. Sonce in Merkur gresta v poravnavo v vaši solarni četrti hiši, kjer se bosta kmalu srečala s Saturnom. Stvari se lahko poklopijo doma ali glede življenjskih razmer in ideje zacvetijo. Mentalna aktivnost je močna - lahko delate načrte, rešujete probleme in obravnavate podrobnosti.

Pomembne ideje, novice ali pogovori so lahko del vašega dneva, tudi če se še ne zavedate njihove vrednosti! Zanimajo vas izboljšave in sprejemanje boljših odločitev. Danes je lažje natančno videti, koliko dela je treba vložiti v nalogo, zaradi česar so odločitve enostavnejše. Imeti dejstva pred seboj izjemno pomaga!

Kljub temu čustva v ozadju situacije zdaj morda niso tako očitna, zato je najbolje, da to ne pozabite. Opažanja in zamisli, ki prihajajo do vas danes, ostajajo zelo dragoceni, toda v prihodnosti je lahko zgodba še več.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

To je lahko mentalno naporen čas, dragi kozorog, in današnji pogovori ali premišljevanja so lahko zelo opazni! Danes ste še posebej pozorni na podrobnosti, novice in ideje, ki so predstavljene okoli vas. Sonce in Merkur bosta kmalu združila moči v vašem komunikacijskem sektorju in tam se bosta kmalu srečala s Saturnom.

Pomembna ideja ali projekt lahko zacveti. Ti tranziti vam pomagajo urediti stvari in rešiti težave. Pravzaprav lahko iz pogovorov, ki jih boste imeli danes in jutri, nastanejo čudovite stvari. Čeprav ste lahko navdušeni nad predstavitvijo svojega primera, se vaša intuicija še ni popolnoma vključila in bolje je opazovati, razmišljati in sproščeno klepetati, kot pa nekaj zakleniti.

Čeprav dan zahteva več discipline kot običajno in realen pogled, poiščite načine, kako biti odločni in prijazni do sebe in drugih hkrati. Ste v dobrem položaju za osredotočen študij.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Denarne zadeve in praktične zadeve so danes in jutri v središču pozornosti, dragi vodnar, pri čemer se Sonce in Merkur usklajujeta v vašem sektorju virov. Nova spoznanja, ideje in pogledi na te stvari lahko močno vplivajo, ko se pojavijo dodatne podrobnosti.

Današnje energije so logične in svetle. Koristne informacije lahko pridejo do vas ali pa so že na mestu – le obdelati jih morate, razvrstiti in organizirati. Lahko pride do prelomnice ali uresničitve projekta. Izpopolnitev zadev s podrobnostmi lahko nedavne zamisli ali možnosti spremeni v trdne načrte.

Pogovori izstopajo kot posebej praktični, informativni in logični. Bolj ko se zdaj počutite varne, bolje boste lahko delili pozneje, zato naj vas trenutno ne skrbi, da bi svojim potrebam dali prednost.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Ljudje bi lahko danes iskali vaše mnenje ali nasvet, drage ribi, saj trenutni tranziti dajejo vašemu glasu več moči in jasnosti. O sebi moraš veliko misliti. Morda se boste počutili prisiljeni izraziti svoje ideje in narediti vpliv, ali pa drugi govorijo o vas! Obstajajo lahko priložnosti za povezovanje s koristnimi ljudmi.

Morda je zdaj epifanija ali vrhunec projekta in zdaj lahko vidite podrobnosti, ki ste jih v preteklosti spregledali. Lahko obstaja ideja ali projekt, ki vas navduši in motivira. Vaša potreba po tem, da vas slišijo, je pomembna in lahko precej računate na to, da vam bodo drugi prisluhnili. Čeprav je čas mentalne prenove in povečane odločnosti, bodite danes preveč objektivni v situacijah, ki zahtevajo več občutljivosti.

Vaše besede se ponavadi držijo bolj kot običajno, zato se prepričajte, da predstavljajo vas! Morda boste podrobneje, morda kritično, pogledali osebne načrte, da vidite, kje bi lahko naredili nekaj izboljšav.

Starejše novice