Skupina Alo!Stari je izdala novo skladbo z naslovom Alo, stari!

Glavni vokalist skupine Alo!Stari je Tine Matjašič, na kitari boste slišali Matica Mlakarja in Jerneja Meteža, na basu Mateja Kosmačina in na bobnih Tomaža Medvedarja.

Skupina Alo!Stari ob izdaji nove skladbe vsem svojim sledilcem in poslušalcem sporočajo, naj dvignejo rit in se spravijo »vun«.

»Največjo napako nardiš, če postane kavč tvoja najpomembnejša stvar v življenju. Nimaš več volje do ničesar in če ti to postane rutina, so lahko posledice precej bedne. Včasih te do tega pripravi okolje, v katerem živiš, včasih pa si si čisto sam kriv. Zato pa stari, akcija! Greo vun! Med ljudi, se sprostit, nekaj spit pa na kaki vrei špil. Ne morš bit taki dinozaver!« sporočajo v pristni štajerščini.

Če ste prepričani, da »se v post-trash-candyjevski dobi zagotovo pripravlja kak adult contemporary projekt, pa si naenkrat šokiran, ko te spet preplavi val adolescence, pa se enostavno odločiš za drugo pot?« Potem vam Alo!stari sporočajo: »Ne mormo iz svoje kože, vzeli smo še enga Vizla pa enga metalca. Da bo razmerje moči vrei razporejeno.«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice